Τελευταία Νέα
Διεθνή

CeSPI: Το 87% των ιταλικών επιχειρήσεων εμπιστεύονται για επενδύσεις την Τουρκία

tags :
CeSPI: Το 87% των ιταλικών επιχειρήσεων εμπιστεύονται για επενδύσεις την Τουρκία
Το 80% των επιχειρήσεων βλέπουν επίσης τη γεωπολιτική θέση της Τουρκίας ως θετικό παράγοντα για επιχειρηματικές ευκαιρίες
Περίπου εννέα από τις 10 ιταλικές εταιρείες σκέφτονται το ενδεχόμενο να επενδύσουν στην Τουρκία, σύμφωνα με έρευνα της ιταλικής κυβέρνησης.
Το 87% των εκπροσώπων επιχειρήσεων που συμμετέχουν στην έρευνα συστήνουν την τουρκική αγορά σε άλλες εταιρείες, σύμφωνα με την έρευνα του Κέντρου Διεθνούς Πολιτικής (CeSPI).
Το 80% των επιχειρήσεων βλέπουν επίσης τη γεωπολιτική θέση της Τουρκίας ως θετικό παράγοντα για επιχειρηματικές ευκαιρίες, ενώ το 85% των εταιρειών λέει ότι η επιχειρηματική δραστηριότητα στην Τουρκία είναι ασφαλής.
Η Arda Ermut, πρόεδρος του γραφείου επενδύσεων της Τουρκίας, δήλωσε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης ότι τα θετικά αποτελέσματα της έρευνας είναι σημαντικά για την Τουρκία.
Η Τουρκία θα επικεντρωθεί στο 10% των εταιρειών που δεν είναι ικανοποιημένες από την επένδυση στην Τουρκία ώστε να κάνουν την εμπειρία τους θετική, σημείωσε.
Είναι σημαντικό οι Ιταλοί επενδυτές να εμπιστευτούν το δικαστικό σύστημα της Τουρκίας, την οικονομική πειθαρχία και τις δυνητικές θετικές προοπτικές, τόνισε η Ermut.
Ο κ. Daniele Frigeri, διευθυντής του CeSPI, δήλωσε ότι η Τουρκία και η Ιταλία είναι σημαντικοί εμπορικοί εταίροι και η έρευνα διεξήχθη για την ανάλυση της αντίληψης της Τουρκίας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης