Πατούλης: Πρωταρχικός στόχος η θωράκιση της υγείας των πολιτών και ο προσυμπτωματικός έλεγχος

Πατούλης: Πρωταρχικός στόχος η θωράκιση της υγείας των πολιτών και ο προσυμπτωματικός έλεγχος
Στα εγκαίνια λειτουργίας του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου του  Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας «Άγιος Παντελεήμων» ο  Γ. Πατούλης
Στην αναγκαιότητα ανάπτυξης ενός συγκεκριμένου στρατηγικού σχεδίου, στόχος του οποίου θα είναι η θωράκιση της υγείας των πολιτών, η υλοποίηση δράσεων πρόληψης και προσυμπτωματικού ελέγχου, αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης με αφορμή τα εγκαίνια λειτουργίας του νέου Ψηφιακού Αγγειογράφου – Στεφανιογράφου του  Αιμοδυναμικού Τμήματος του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας Πειραιά «Άγιος Παντελεήμων» – Γ.Ν. Δ. Αττικής «Αγία Βαρβάρα».
Η τελετή εγκαινίων πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, της προκατόχου του και επικεφαλής της παράταξης Δύναμη Ζωής, Ρ Δούρου, του Βουλευτή και πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Π. Πολάκη, των Βουλευτών της ΝΔ, Ι. Τραγάκη και Δ. Μαρκόπουλου, του αν. Διοικητή του νοσοκομείου Ι. Κούρλα, του δημάρχου Αγ. Βαρβάρας Λ. Μίχου, της Εντεταλμένης Συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής Ε. Μπαρμαγιάννη, κ.α.
Ο Γ. Πατούλης με αφορμή τα εγκαίνια έκανε αναφορά στο στρατηγικό στόχο της Περιφέρειας που είναι η βελτίωση της υγείας όλων των πολιτών και η μείωση των ανισοτήτων.
«Αυτό το στόχο μπορούμε να τον υλοποιήσουμε με ολοκληρωμένο σχέδιο για την υγειονομική θωράκιση των κατοίκων της Αττικής», σημείωσε ο Περιφερειάρχης, ο οποίος έκανε γνωστό ότι το επόμενο διάστημα θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τους βασικούς άξονες του στρατηγικού του σχεδίου που θα ξεκινήσει να υλοποιείται άμεσα για τη θωράκιση της υγείας των πολιτών.
«Θέλουμε να κάνουμε την Περιφέρεια της Αττικής μια Περιφέρεια υγείας και ευεξίας.
 Θέλουμε ο κάθε πολίτης μέσα από την πρόληψη και τον προσυμπτωματικό έλεγχο, να έχει την ευκαιρία επιλογής ενός υγιεινού τρόπου ζωής», υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.
Σημειώνεται ότι ο τομογράφος εξασφαλίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και έρχεται να καλύψει επιτακτικές ανάγκες στο τομέα υγείας των πολιτών.
 
www.bankingnews.gr

bankingnews.gr

BREAKING NEWS