Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ο τυφώνας Florence απειλεί τις ΗΠΑ, αναβαθμίστηκε σε «Κατηγορίας 4»

Ο τυφώνας Florence απειλεί τις ΗΠΑ, αναβαθμίστηκε σε «Κατηγορίας 4»
Ο τυφώνας Florence απειλεί τις ΗΠΑ
Επί ποδός βρίσκονται οι κάτοικοι των κοινοτήτων στις ανατολικές ακτές των ΗΠΑ, καθώς προετοιμάζονται για τον τυφώνα «Florence», ο οποίος αναμένεται να χτυπήσει σφοδρά την περιοχή μέσα στην εβδομάδα.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία των ΗΠΑ αναβάθμισε τον τυφώνα σε κατηγορία 4 σε νεότερη ενημέρωση.
Η Florence συνοδεύεται αυτή τη στιγμή από ανέμους 115 μιλίων ανά ώρα και ριπές μέχρι 140 μίλια την ώρα, καθιστώντας τον ένα μεγάλο τυφώνα που μπορεί να κάνει «καταστροφικές» ζημιές.
Μάλιστα, αναμένεται περαιτέρω ενίσχυση, καθώς ο τυφώνας κινείται προς τη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα, όπου θα μπορούσε να εξαπολύσει τη μανία της ως την ισχυρότερη καταιγίδα που έχει χτυπήσει την περιοχή εδώ και τρεις δεκαετίες.
Το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων προβλέπει ότι ο τυφώνας θα χτυπήσει την ακτή αργά το βράδυ της Πέμπτης ή νωρίς το πρωί της Παρασκευής.
Το κέντρο του τυφώνα εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί μεταξύ Βερμούδων και Μπαχάμες την Τρίτη και Τετάρτη και θα προσεγγίσει την ακτή της Νοτιοανατολικής Αμερικής την Πέμπτη.
Ήδη, οι κυβερνήτες της Βιρτζίνια, και της Βόρειας και Νότιας Καρολίνας, δήλωσαν ότι οι πολιτείες έχουν τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης