Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ισχυρές πιέσεις στη Wall Street, λόγω Β. Κορέας - Πτώση 1% για Dow και Nasdaq

Ισχυρές πιέσεις στη Wall Street, λόγω Β. Κορέας - Πτώση 1% για Dow και Nasdaq
Οι μετοχές των Goldman Sachs και United Technologies δέχονται ισχυρές πιέσεις, σημειώνοντας απώλειες 3,4% και 5,2% 
Ισχυρές απώλειες καταγράφει σήμερα (5/9/2017) η Wall Street, με τους τρεις κύριους δείκτες να υποχωρούν προς στιγμήν περισσότερο από 1%, καθώς οι επενδυτές αντιδρούν στη νέα κλιμάκωση της κρίσης μεταξύ της Βόρειας Κορέας και της Δύσης, μετά τη χθεσινή αργία της Labor Day.
Έτσι, περί τις 21:30, ο Dow Jones Industrial average υποχωρούσε κατά 0,97%, στις 21.775,32 μονάδες, ο S&P 500 κατέγραφε απώλειες 0,77% και κινείτο στις 2.457,38 μονάδες, ενώ ο Nasdaq κινείτο κατά 0,98% χαμηλότερα, στις 6.372,20 μονάδες.
Οι μετοχές των Goldman Sachs και United Technologies δέχονται ισχυρές πιέσεις, σημειώνοντας απώλειες 3,4% και 5,2% αντίστοιχα.
Η United Tech ανακοίνωσε χθες ότι κατέληξε σε συμφωνία για την εξαγορά της εταιρείας εξαρτημάτων αεροσκαφών Rockwell Collins, έναντι 23 δισ. δολ. - σε ένα από τα ιστορικά μεγαλύτερα deals στον κλάδο της αεροναυπηγικής.
Την ίδια στιγμή, πιέσεις στις αμερικανικές μετοχές ασκεί και η αβεβαιότητα γύρω από την προώθηση της μεταρρυθμιστικής ατζέντας της κυβέρνησης Trump στις ΗΠΑ.



www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης