Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

HSBC: Υπεραισιόδοξες οι εκτιμήσεις για τις εισηγμένες εταιρίες του S&P 500 το 2017

tags :
HSBC: Υπεραισιόδοξες οι εκτιμήσεις για τις εισηγμένες εταιρίες του S&P 500 το 2017
«Είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί για τις παγκόσμιες μετοχές, συμπεριλαμβανομένων και των αμερικανικών», ανέφερε αναλυτής της HSBC
Παρά τα εξαιρετικά στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ τον Ιούλιο, που είδαν σήμερα, Παρασκευή 5 Αυγούστου, το φως της δημοσιότητας και «διέλυσαν» τις εκτιμήσεις των αναλυτών, ο στρατηγικός αναλυτής της HSBC για τις παγκόσμιες μετοχές, Ben Laidler, διατηρεί τις επιφυλάξεις του σχετικά με τις προοπτικές της αγοράς.
«Είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί για τις παγκόσμιες μετοχές, συμπεριλαμβανομένων και των αμερικανικών», ανέφερε ο Laidler, μιλώντας στο αμερικανικό CNBC, ενώ προσέθεσε ότι «υπάρχει αυξημένη αβεβαιότητα για τις οικονομικές πολιτικές παγκοσμίως».
Ο Laidler ανέφερε, ακόμα, πως αναμένει να δει «τον πλήρη αντίκτυπο των στοιχείων» για την αποχώρηση του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και πως αυτά θα επηρεάσουν τις οικονομίες.
Ενώ η αγορά καταγράφει ράλι, και ο S&P 500 κινείται ανοδικά, στον απόηχο της ανακοίνωσης για τις θέσεις εργασίας, ο αναλυτής της HSBC προειδοποίησε πως τα αδύναμα μεταποιητικά στοιχεία και οι επιχειρηματικές επενδύσεις ενδεχομένως να «κρατήσουν πίσω» τα εταιρικά αποτελέσματα των εταιρειών του S&P 500.
«Οι εκτιμήσεις για τα εταιρικά κέρδη των εισηγμένων στον S&P 500 το 2017 είναι σε εξαιρετικά ψηλά επίπεδα», είπε και κατέληξε ότι «θα υπάρξουν υποβαθμίσεις».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης