Τελευταία Νέα
Επιχειρηματικά

Attica Bank: Εξαγορά προνομιούχων μετοχών 100,2 εκατ. ευρώ

tags :
Attica Bank: Εξαγορά προνομιούχων μετοχών 100,2 εκατ. ευρώ
Η Attica Bank ανακοινώνει ότι η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων, κατόχων κοινών μετοχών, η οποία πραγματοποιήθηκε την 28η Ιανουαρίου 2011 και στην οποία παρέστησαν και αντιπροσωπεύτηκαν 34 μέτοχοι εκπροσωπούντες 210.421.650 μετοχές επί συνόλου 244.885.573 μετοχών, δηλαδή ποσοστό 85,927% του καταβεβλημένου κοινού μετοχικού κεφαλαίου:
1. Ενέκρινε ομόφωνα την εισήγηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Τράπεζας και αποφάσισε ομόφωνα την εξαγορά των προνομιούχων μετοχών που έχουν εκδοθεί από την Τράπεζα ονομαστικής αξίας ευρώ 100.199.999,9 ευρώ έναντι μετρητών, υπό την προϋπόθεση λήψης των λοιπών κατά νόμο εγκρίσεων και παρέσχε τις σχετικές εξουσιοδοτήσεις σε λειτουργούς της Τράπεζας για όλες τις ενέργειες που είναι απαραίτητες για την υλοποίηση της παραπάνω απόφασης.
2. Επικύρωσε κατά πλειοψηφία, την ανακοινωθείσα σε αυτή:
- Εκλογή του κ. Γεωργίου Ξιφαρά, ως μη εκτελεστικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου, σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος, κ. Σπυρίδωνα Παντελιά και
- Ενσωμάτωση στο Δ.Σ. της Τράπεζας του κ. Γεωργίου Χορταρέα ως πρόσθετου, μη εκτελεστικού μέλους, που ορίσθηκε εκπρόσωπος του Ελληνικού Δημοσίου.

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης