Football Talk

Πιέρ Κουντέ: «Δείξαμε χαρακτήρα - Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»

Πιέρ Κουντέ: «Δείξαμε χαρακτήρα - Μπορούμε να μπούμε στους ομίλους»
Ο Πιέρ Κουντέ, σε δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Νέφτσι Μπακού με 1-0, στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα του, παρά τα πολλά αγωνιστικά προβλήματα.
Σχετικά Άρθρα
Ένας από τους πολυτιμότερους ποδοσφαιριστές της βραδιάς για τον Ολυμπιακό, ο Πιέρ Κουντέ, προχώρησε σε δηλώσεις μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τη Νέφτσι Μπακού (28/07, 1-0):

«Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για όλους, με κρούσματα και απουσίες. Όταν παίζεις στον Ολυμπιακό πρέπει να είσαι έτοιμος ανά πάσα στιγμή. Εγώ ήθελα ένα 90λεπτο για να βρω ρυθμό. Ελπίζω να περάσουμε με τον ίδιο τρόπο και την επόμενη πρόκληση και να βρεθούμε στους ομίλους».

Μιλώντας για τη δική του εμφάνιση τόνισε: «Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω στην ομάδα, είμαι ικανοποιημένος με την εμφάνισή μου και την πρόκριση της ομάδας, αλλά ακόμη είμαστε σε διαδικασία δουλειάς. Χρειαζόμαστε όλοι, όπως κι εγώ, τα 90λεπτα για να γινόμαστε καλύτεροι».

Για τη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» στο Champions League είπε: «Ο Ολυμπιακός μπορεί να μπει στους ομίλους. Παρά τις δυσκολίες και τις απουσίες η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία ποιος παίζει, όλοι όσοι αγωνίζονται στον Ολυμπιακό αξίζουν. Πιστεύω πως όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε μια πολύ δυνατή ομάδα και να κατακτήσουμε όλους τους στόχους μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης