Football Talk

Δικαστήριο της Μαδρίτης: Τελεσίγραφο στην UEFA να αποσύρει εντός 5 ημερών τις ποινές σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους!

Δικαστήριο της Μαδρίτης: Τελεσίγραφο στην UEFA να αποσύρει εντός 5 ημερών τις ποινές σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους!

Το Δικαστήριο της Μαδρίτης έδωσε προθεσμία πέντε ημερών στην UEFA να αποσύρει τις ποινές που επέβαλε σε Ρεάλ, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για την European Super League!

Με σοβαρές κυρώσεις κινδυνεύει η UEFA, που επιμένει στη σκληρή στάση της απέναντι στις τρεις «αντάρτισσες», Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, οι οποίες είναι ανυποχώρητες στην ίδρυση της European Super League.

Το Δικαστήριο της Μαδρίτης, στο οποίο και είχαν προσφύγει οι «τρεις», τις δικαίωσε, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου, ωστόσο, εξακολουθεί να αγνοεί την απόφαση του δικαστηρίου και διατηρεί απαρέγκλιτες τις ποινές που είχε επιβάλλει.

Όπως υποστηρίζει η «AS», ο δικαστής Μανουέλ Λουίθ Ντε Λάρα έδωσε τελεσίγραφο στον Αλεξάντερ Τσέφεριν! Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο πρόεδρος της UEFA έχει διορία πέντε ημερών να συμμορφωθεί με την απόφαση και να δημοσιοποιήσει την ανάκληση των κυρώσεων μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας, ειδάλλως θα υπάρξουν σοβαρές κυρώσεις!

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης