Football Talk

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-1: Ο Αραούχο έσωσε τους «μπλαουγκράνα» στο 90' από μέγα... κάζο!

Μπαρτσελόνα - Γρανάδα 1-1: Ο Αραούχο έσωσε τους «μπλαουγκράνα» στο 90' από μέγα... κάζο!
Ο Αραούχο «πάλεψε», έμοιαζε να αναλαμβάνει ρόλο φορ και με την τέταρτη ευκαιρία του στο παιχνίδι, λύτρωσε τους «μπλαουγκράνα» στο 90' και τους έσωσε από μία καταδικαστική ήττα (1-1) απέναντι στη Γρανάδα!

Ο Ντουάρτε σόκαρε την Μπαρτσελόνα και ολόκληρο το Καμπ Νου μόλις στο 2ο λεπτό, όταν βρέθηκε στην περιοχή και σε άδειο τέρμα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-0.

Οι «μπλαουγκράνα» έφτασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση (18’) με τον Σέρτζι Ρομπέρτο που σούταρε, αλλά είδε την προσπάθειά του να σταματά στο δοκάρι.

Λίγο πριν την ανάπαυλα, ο Ρόναλντ Αραούχο βρέθηκε δις, απέναντι στο αντίπαλο τέρμα από στημένες φάσεις στο 44’ και το 45’, με τον Μαξιμιάνο να αντιδρά άψογα στην πρώτη περίπτωση, ενώ η επόμενη κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Αραούχο έχασε ξανά την ευκαιρία να σκοράρει στο 56’.Τρία λεπτά αργότερα, ο Ντεπάι είδε και εκείνος τον Μαξιμιάνο να μπλοκάρει το σουτ του και να κρατά το 0 στην άμυνα της Γρανάδα (59’).

Ο παίκτης που άλλαξε κυρίως την εικόνα της Μπαρτσελόνα με την είσοδό του από το 46’ και μετά, Λουκ Ντε Γιονγκ, εκμεταλλεύτηκε την εκτέλεση κόρνερ του Ντεπάι στο 80’, πήρε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα περνά λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

Ωστόσο, ο Αραούχο ήταν ο λυτρωτής για τους «μπλαουγκράνα», αφού μετά από σέντρα του Γκάβι έκανε το 1-1 και έσωσε την ομάδα του από το απόλυτοκάζο (90’)!

Μπαρτσελόνα (Ρόναλντ Κούμαν): Τερ Στέγκεν, Ντεστ, Αραούχο, Γκαρσία, Μπαλντέ (42’ Μινγκέθα), Μπουσκέτς (74’ Πουτς), Φράνκι Ντε Γιονγκ, Σέρτζι Ρομπέρτο (46’ Ντε Γιονγκ), Κουτίνιο (60’ Γκάβι), Ντεμίρ (75’ Πικέ), Ντεπάι.

Γρανάδα (Ρόμπερτ Μορένο): Μαξιμιάνο, Κουίνι, Ντουάρτε, Αμπράμ (78' Σάντσες), Εσκουντέρο (46’ Νέβα), Μοντσού, Μίγια, Ετέκι, Πουέρτας (67’ Γκοναλόν), Μολίνα (67’ Σουάρεθ), Ματσίς

www.bnsports.gr  

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης