Football Talk

Live: Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)

Live: Νέφτσι Μπακού - Ολυμπιακός 0-1 (Τελικό)
Ο Ολυμπιακός ρίχνεται στη «μάχη» του β' προκριματικού γύρου του Champions League, όπου αντιμετωπίζει τη Νέφτσι Μπακού στον απόηχο του υπέρ του 1-0 (21/07) στο Γεώργιος Καραϊσκάκης και το BN Sports σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις.
Σχετικά Άρθρα
Ανανεώνεται συνεχώς...

Τέλος στη Bakcell Arena. Μεγάλος νικητής ο Ολυμπιακός, επικράτησε με 1-0 της Νέφτσι Μπακού και προκρίθηκε στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, όπου θα συναντήσει μία εκ των Λουντογκόρετς και Μόουρα.

90+2: Καλή ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Κουντέ έφυγε στην κόντρα, αλλά το τελείωμά του ήταν κακό και έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Μαμάντοφ.

86ο λεπτό:
Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Ο Χασάν αποχωρεί για να αντικατασταθεί από τον Ελ Αραμπί.

82ο
λεπτό: Μία αλλαγή για τον Ολυμπιακό και τρεις για τη Νέφτσι Μπακού. Περνάει ο Βρουσάι στη θέση του Σουρλή. Για τη Νέφτσι Μπακού βγαίνουν οι Μπουγκρίν, Λαουάλ και Αμπάσοφ, μπαίνουν οι Μουραντμπαγί, Αλιζαντά και Νασάφοφ.

76ο λεπτό: Αλλαγή για τον Ολυμπιακό. Στη θέση του Ματιέ Βαλμπουενά, ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

70ο λεπτό:
Ο ρυθμός του παιχνιδιού έχει πέσει. Ο Ολυμπιακός κλείνει σωστά τους χώρους, κάνει σωστή διαχείριση του προβαδίσματός του, δείχνοντας παράλληλα πιο ικανός για να απειλήσει.

65ο λεπτό:
Αλλαγή για τη Νέφτσι Μπακού. Στη θέση του Μέσα Κόλι, ο Ισμαήλ.

58ο λεπτό: Μεγάλη ευκαιρία για τον Ολυμπιακό! Ο Βαλμπουενά εκτέλεσε το κόρνερ ο Χασάν σούταρε εξ επαφής, αλλά ο τερματοφύλακας απομάκρυνε σε κόρνερ ενστικτωδώς

Στο ματς που θα κρίνει την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League, η Λουντογκόρετς έχει πάρει το προβάδισμα στο 10ο λεπτό με τον Πιέρο Σωτηρίου και προηγείται με 1-0 απέναντι στη Μόουρα. Υπενθυμίζεται πως το πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι είχε λήξει ισόπαλο, χωρίς τέρματα.

Ξεκίνημα στο δεύτερο μέρος!

Ημίχρονο στη Bakcell Arena
. Ο Ολυμπιακός έχει πετύχει το πολυπόθητο γκολ, προηγείται με 1-0 της Νέφτσι Μπακού διατηρεί με ευκολία το προβάδισμα και μοιάζει πιο επικίνδυνος για να τελειώσει την υπόθεση-πρόκριση.

31ο λεπτό: Τρομερό λάθος από τον Μπουλούντοφ, παραλίγο να πετύχει αυτογκόλ και στην επόμενη φάση αντικαθίσταται από τον Αμπάσοφ.

27ο
λεπτό: Καλό σουτ του Σουρλή, η μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια του Μαμάντοφ!

15ο λεπτό: Γκολ για τον Ολυμπιακό με τον Γιώργο Μασούρα! Ο Σισέ πίεσε, έκλεψε την μπάλα, πάτησε περιοχή και παρότι νικήθηκε από τον Μαμάντοφ, ο Βαλμπουενά έκανε το γύρισμα στη μικρή περιοχή, ο Γιώργος Μασούρας εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της άμυνας και άνοιξε το σκορ, γράφοντας το 1-0!


10ο λεπτό: Δεν έχει συμβεί τίποτα το ιδιαίτερο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να χτίσει τις επιθέσεις του με ορθολογική ανάπτυξη, αλλά ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν βοηθά.

5ο
λεπτό: Η Νέφτσι έχει μπει με ορμή στο παιχνίδι, ενώ είχε και μία επικίνδυνη φάση που «καθάρισε» ο Τζολάκης.

Σέντρα στην αναμέτρηση!

Υπενθυμίζεται πως διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ρικάρντο Ντε Μπούργος από την Ισπανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Ρομπέρτο Ντελ Παλομάρ και Γιόν Νούνιεθ. Τέταρτος θα είναι ο Αδριάν Κορδέρο.

Ο Ολυμπιακός απόψε καλείται να διαχειριστεί πολλές απουσίες. Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τους Παπασταθόπουλο, Ανδρούτσο, Ρέαμπτσουκ, Καμαρά, Εμβιλά, Μπουχαλάκη, Φορτούνη, Τικίνιο, Κρίστινσον και Αγκιμπού Καμαρά.

Η άφιξη του Ολυμπιακού στη Bakcell Arena:

Η φανέλα με την οποία θα αγωνιστεί απόψε ο Ολυμπιακός:

Η ενδεκάδα της Νέφτσι Μπακού: 

Μαμάντοφ - Μπουλούντοφ, Μπότζι, Στάνκοβιτς και Μπάσκε - Κανέ, Χαραμίζ, Μαχμούντοφ, Μπουγκρίνε, Λαουάλ - Κολί.

Οι επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς για την αποψινή αναμέτρηση:
Θυμηθείτε πώς επικράτησε ο Ολυμπιακός με 1-0 της Νέφτσι Μπακού στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση πριν μία εβδομάδα (21/07):


Καλησπέρα σας! Το BN Sports θα σας μεταφέρει τι συμβαίνει στη ρεβάνς του Ολυμπιακού απέναντι στη Νέφτσι Μπακού, στο πλαίσιο του βπροκριματικού γύρου του Champions League.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης