Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Επενδύσεις 500 εκατ. δολαρίων για την ναυπήγηση νέων πλοίων από τον όμιλο Γιώργου Φειδάκη - Στον Nasdaq 15 χρόνια η Globus Maritime

Επενδύσεις 500 εκατ. δολαρίων για την ναυπήγηση νέων πλοίων από τον όμιλο Γιώργου Φειδάκη - Στον Nasdaq 15 χρόνια η Globus Maritime
H εισηγμένη «τρέχει», παράλληλα, ναυπηγικό πρόγραμμα για πέντε ακόμη φορτηγά πλοία, τύπου ultramax, με το ύψος των συνολικών επενδύσεων να υπερβαίνει τα 180 εκατ. δολάρια
Επενδύσεις 500 εκ δολαρίων για την ναυπήγηση νέων πλοίων τρέχει η εισηγμένη στο NASDAQ Globus Maritime Limited συμφερόντων της οικογένειας του Γιώργου Φειδάκη.
Η εταιρία συμπλήρωσε δεκαπέντε χρόνια διαπραγμάτευσης στο αμερικάνικο Χρηματιστήριο και το γεγονός όπως συνηθίζεται εορτάστηκε με το χτύπημα στο εναρκτήριο καμπανάκι της συνεδρίασης του Nasdaq στη Wall Street από τον Πρόεδρο και CEO της Globus Maritime Limited, Αθανάσιο Φειδάκη.
Στη σύντομη ομιλία του, στη σχετική εκδήλωση, ο κ. Φειδάκης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και την εκτίμησή του σε όλους τους συνεργάτες με έδρα τις ΗΠΑ και διεθνώς για όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας. «Ελπίζουμε ότι θα συνεχίσετε να είστε μαζί μας, βοηθώντας μας να μεγαλώσουμε» σημείωσε.

Η Irena Radman, εκπρόσωπος του Nasdaq δήλωσε:

«Συγχαίρουμε την Globus Maritime για τις ισχυρές της επιδόσεις σε μία αγορά γεμάτη προκλήσεις και τη διαρκή επέκταση του στόλου, στο φως της παράδοσης τριών νέων πλοίων το επόμενο έτος» τόνισε η ίδια.
Η ελληνική ναυτιλιακή εταιρεία διαχειρίζεται ένα στόλο έξι bulk carriers, χωρητικότητας 453.745 dwt και μέσης ηλικίας 10,9 ετών.
H εισηγμένη «τρέχει», παράλληλα, ναυπηγικό πρόγραμμα για πέντε ακόμη φορτηγά πλοία, τύπου ultramax, με το ύψος των συνολικών επενδύσεων να υπερβαίνει τα 180 εκατ. δολάρια.
Πρόγραμμα το οποίο ήδη έχει επεκταθεί στα 500 εκ δολάρια με τις παραγγελίες για την ναυπήγηση νέων πλοίων να έχουν ήδη προχωρήσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης