Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Μυστική συνάντηση Reggeborgh με Τσίπρα - Ο Holterman, περιφέρεται ζητώντας ασυλία και δίνοντας υποσχέσεις… για επενδύσεις

Μυστική συνάντηση Reggeborgh με Τσίπρα - Ο Holterman, περιφέρεται ζητώντας ασυλία και δίνοντας υποσχέσεις… για επενδύσεις
Γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται να συναντήσει τον συγκεκριμένο περιφερόμενο τυχοδιώκτη;
Σχετικά Άρθρα

Κάθε μέρα που περνάει αποκαλύπτεται με μεγαλύτερη σαφήνεια, ποιας κατηγορίας επενδυτής είναι ο Holterman (Χόλτερμαν) της Reggeborgh που με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις ελέγχει τον Ελλάκτωρ.
Από τους καταφερτζήδες που πάντα φροντίζουν να έχουν πολιτική κάλυψη ώστε να δρουν ανενόχλητοι.

Όπως έγινε γνωστό, κατάφερε να συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί συνοδευόμενος με τον στενό συνεργάτη και περιστασιακά συνέταιρό του, Κωνσταντίνο Τούμπουρο, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Είναι άξιο απορίας τι πρέπει να πρωτοθαυμάσει κανείς:

• Την ανεξαρτησία του Κ. Τούμπουρου που παριστάνει το ανεξάρτητο μέλος του ΔΣ της Ελλάκτωρ ενώ είναι βαστάζος του ολλανδού με συγγενικό πρόσωπο του οποίου έχει εταιρείες ακινήτων στην Ελλάδα.
• Το τυχαίο γεγονός ότι εταιρία του Τούμπουρου είχε την χαρά να ανακατασκευάσει πλήρως και να διαμορφώσει κατάλληλα, την εξοχική κατοικία που νοικιάζει σε τιμή ευκαιρίας ο Α. Τσίπρας.
• Την ευαισθησία του ηγέτη της Αριστεράς, ο οποίος ενώ τα γκάλοπ δείχνουν να καταποντίζεται, κάνει συναντήσεις με αμφιλεγόμενους κερδοσκόπους.

Ακόμα και οι πλέον δύσπιστοι, ακόμα και καλοπροαίρετοι αναγνώστες που θεωρούσαν υπερβολικά τα δημοσιεύματα του bankingnews.gr, αντιλαμβάνονται ότι ήταν ήπια.
Αποδεικνύεται αυτό το οποίο προσπαθούμε να περιγράψουμε τους τελευταίους μήνες:
Ένας διαπλεκόμενος κερδοσκόπος που φροντίζει να έχει πολιτικές διασυνδέσεις ώστε να κάνει τις δουλειές του χωρίς να τον ενοχλούν διατάξεις, εποπτικές αρχές, έλεγχος μετόχων.
Γιαυτό επενδύει όπου μπορεί να εκβιάσει, διοικεί τις εταιρείες τοποθετώντας μαριονέτες, δεν θέλει στη εταιρεία μέλη Διοικητικού Συμβουλίου που δεν ελέγχει, ενώ ο ίδιος είναι αόρατος αλλά εμφανίζεται στις επαφές υψηλού επιπέδου.

Επειδή όμως όλα αυτά είναι πλέον γνωστά και η άγνοια από πολιτικά πρόσωπα δεν συγχωρείται, υπάρχουν μερικά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν.
Γιατί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο Αλέξης Τσίπρας δέχεται να συναντήσει τον συγκεκριμένο περιφερόμενο τυχοδιώκτη;
Τον βοήθησε στην προσπάθειά του να δυναμώσει την πάλη της ευρωπαϊκής Αριστεράς;
Ποια ήταν η ατζέντα των συνομιλιών;
Συναντά κι άλλους κρατικοδίαιτους επιχειρηματίες;
Και γιατί η συνάντηση ήταν μυστική και δεν ανακοινώθηκε;
Τι μπορεί να ζήτησε από τον Τσίπρα, ο ολλανδός;
Σχετίζεται με τη συζήτηση στη Βουλή της σύμβασης για την παραχώρηση της Εγνατίας; Άγνωστο.
Τα ερωτήματα είναι πολλά και καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις που είναι εύλογες με βάση την κοινή λογική.
Η υπόθεση αυτή, ξεκίνησε ως απλή υπόθεση αμφιλεγόμενων επιχειρηματικών κινήσεων από ένα διεθνή κερδοσκόπο.
Τώρα αναβαθμίζεται. Κεφαλαιούχος, περιφέρεται προβάλλοντας αιτήματα για ασυλία και δίνοντας υποσχέσεις… για επενδύσεις.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης