Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Νέα υπηρεσία buy now, pay later

tags :
Apple: Νέα υπηρεσία buy now, pay later
Η υπηρεσία Apple Pay Later θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώνουν για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε τέσσερις δόσεις, χωρίς τόκους ή χρεώσεις, σε διάστημα έξι εβδομάδων.
Η Apple παρουσίασε την Τρίτη την υπηρεσία buy now, pay later στις ΗΠΑ, μια κίνηση που είναι πιθανό να διαταράξει τον τομέα της χρηματοοικονομικής τεχνολογίας στον οποίον κυριαρχούν εταιρείες όπως η Affirm και οι σουηδική εταιρεία πληρωμών Klarna.
Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε ότι η υπηρεσία Apple Pay Later θα δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να πληρώνουν για τις αγορές προϊόντων και υπηρεσιών σε τέσσερις δόσεις, χωρίς τόκους ή χρεώσεις, σε διάστημα έξι εβδομάδων.
Όπως μεταδίδει το Reuters, οι χρήστες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για δάνεια που θα κυμαίνονται μεταξύ 50 και 1.000 δολαρίων, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για αγορές που πραγματοποιούνται στο iPhone και το iPad με εμπόρους που δέχονται το Apple Pay.
«Το Apple Pay Later θα πλήξει σίγουρα κάποιους από τους άλλους παίκτες που δραστηριοποιούνται στον χώρο. Οι υπόλοιπες εταιρείες θα είχαν το βλέμμα στραμμένο στη σημερινή ανακοίνωση της Apple επειδή είναι ένα γνωστό όνομα. Αυτό θα πάρει ένα μερίδιο της αγοράς» δήλωσε η Ντάνι Χιούζον, επικεφαλής οικονομικής ανάλυσης στην AJ Bell.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης