Τελευταία Νέα
Διεθνή

Ρωσία: Ουκρανοί νεοναζί κρατούν ομήρους 4,5 εκατ. πολίτες σε διάφορες πόλεις

Ρωσία: Ουκρανοί νεοναζί κρατούν ομήρους 4,5 εκατ. πολίτες σε διάφορες πόλεις
Η Μόσχα υποστηρίζει επίσης ότι είναι εγκλωβισμένα και πληρώματα 67 πλοίων από 15 χώρες, που παραμένουν αποκλεισμένα στα λιμάνια της Ουκρανίας φοβούμενα τις νάρκες
Σχετικά Άρθρα

«Οι νεοναζί στην Ουκρανία κρατούν όμηρους περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια πολίτες, συμπεριλαμβανομένων 6.825 αλλοδαπών από 23 χώρες, στο Κίεβο, το Χάρκοβο, το Τσέρνιγκοφ, το Σούμι και άλλες πόλεις», δήλωσε σήμερα Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022 ο Mikhail Mizintsev, επικεφαλής του Εθνικού Κέντρου Διαχείρισης Άμυνας της Ρωσίας.
Σύμφωνα με το πρακτορείο Tass, "παρά το γεγονός ότι ανοίγουν καθημερινά ανθρωπιστικοί διάδρομοι, οι Ουκρανοί νεοναζί συνεχίζουν να κρατούν ομήρους περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια πολίτες στο Κίεβο, το Χάρκοβο, το Τσέρνιγκοφ, το Σούμι και περισσότερες από 20 άλλες αποκλεισμένες μεγάλες πόλεις. Υπάρχουν 6.825 πολίτες από 23 χώρες μεταξύ των αυτούς», είπε ο ίδιος.
Επίσης, «πληρώματα 67 πλοίων από 15 χώρες παραμένουν αποκλεισμένα στα θαλάσσια λιμάνια της Ουκρανίας λόγω των υψηλών κινδύνων από νάρκες που δημιουργούν οι αρχές του Κιέβου στα εσωτερικά ύδατα» αναφέρει ο Mizintsev.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης