Διεθνή

Νέα επικοινωνία Macron με Putin εντός της ημέρας για την Ουκρανία, στον απόηχο της επίσκεψης Bennett σε Μόσχα και Βερολίνο

Νέα επικοινωνία Macron με Putin εντός της ημέρας για την Ουκρανία, στον απόηχο της επίσκεψης Bennett σε Μόσχα και Βερολίνο
Ο Ε. Macron βρίσκεται  σε διαρκή επαφή με τον Naftali Bennett
Σχετικά Άρθρα

Νέα τηλεφωνική επικοινωνία του Γάλλου προέδρου, Ε. Macron, με τον Ρώσο ομόλογό του, V. Putin , αναμένεται σήμερα, Κυριακή 6/3,θέτοντας στο επίκεντρο τις εξελίξεις  στην Ουκρανία.
Όπως ανέφεραν γαλλικές διπλωματικές πηγές, ο πρόεδρος της Γαλλίας θα επικοινωνήσει σήμερα εκ νέου με τον πρόεδρο της Ρωσίας.
Πρόκειται για επικοινωνία που, σύμφωνα με τις γαλλικές διπλωματικές πηγές, γίνεται μετά τη χθεσινή επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Naftali Bennett, στη Μοσχα και στο Βερολίνο, με τον οποίο ο Ε. Macron βρίσκεται επίσης σε διαρκή επαφή.
Υπενθυμίζεται ότι ο Naftali Bennett, ο οποίος έχει αναλάβει ρόλο μεσολαβητή στην κρίση, είχε στις 5/3 μυστική συνάντηση στη Μόσχα στις 5/3 με τον Ρώσο πρόεδρο V. Putin και κατόπιν στο Βερολίνο με τον Ο. Scholz, ενώ σήμερα, Κυριακή 6/3, επικοινώνησε για τρίτη φορά στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου με τον Ουκρανό πρόεδρο, Volodymyr Zelensky.
«Πήγα στη Μόσχα και στο Βερολίνο για να βοηθήσω να γίνει διάλογος μεταξύ όλων των πλευρών, με την ενθάρρυνση όλων των παικτών», δήλωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Naftali Bennett κατά την έναρξη της συνεδρίασης του υπουργικού συμβουλίου την Κυριακή (6/3), σημειώνοντας πως «ακόμα και αν οι πιθανότητες δεν είναι μεγάλες» για τον τερματισμό του πολέμου, είναι «ηθική ευθύνη του Ισραήλ να κάνει κάθε προσπάθεια».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης