Τελευταία Νέα
Διεθνή

Διαστημικό αεροσκάφος: Λος Άντζελες – Τόκιο σε …μία ώρα!

Διαστημικό αεροσκάφος: Λος Άντζελες – Τόκιο σε …μία ώρα!
Η Venus Aerospace θα κατασκευάσει ένα επιβατικό αεροσκάφος που θα φέρει επανάσταση στον τομέα των μεταφορών στον κόσμο με υπερηχητικές πτήσεις
Σχετικά Άρθρα

Οι σύγχρονες μεταφορές απαιτούν σημαντικές αναβαθμίσεις χάρη στις μετασχηματιστικές τεχνολογίες.
Μια εταιρεία διαστημικών αεροσκαφών υπόσχεται υπερηχητικές πτήσεις παγκοσμίως και μόλις μία ώρα ταξιδιού για αποστάσεις μακρινές.
Η Venus Aerospace θα κατασκευάσει ένα επιβατικό αεροσκάφος που θα φέρει επανάσταση στον τομέα των μεταφορών στον κόσμο με υπερηχητικές πτήσεις.
Σκοπεύει να κατασκευάσει ένα υπερηχητικό αεροσκάφος Mach 12 σχεδιασμένο για να ταξιδεύει στην άκρη του διαστήματος, επιτρέποντας στους επιβάτες να πάνε από το Λος Άντζελες στο Τόκιο σε μία μόλις ώρα.

Στο διάστημα

Το να ταξιδεύεις σε ένα διαστημικό αεροσκάφος μοιάζει με το να ταξιδεύεις σε κανονικό αεροπλάνο, εκτός από το πότε ο πιλότος θέτει σε λειτουργία τον ενισχυτικό πύραυλο κατά τη διάρκεια της πτήσης που τον ωθεί στην άκρη του διαστήματος.
Στη συνέχεια, το αεροσκάφος επιστρέφει πίσω στην ατμόσφαιρα και μπορεί να προσγειωθεί σε οποιοδήποτε συμβατικό αεροδρόμιο.
Ο Jack Fisher, πρώην αστροναύτης της NASA είπε ότι η αρχική έκρηξη της επιτάχυνσης «σε πετάει πίσω στο κάθισμά σου», αλλά σύντομα αυτή η αίσθηση εξαφανίζεται, επειδή προχωράς τόσο γρήγορα που δεν το νιώθεις πλέον.
Τρία μοντέλα του διαστημικού αεροπλάνου θα δοκιμαστούν αυτό το καλοκαίρι.
Πριν κυκλοφορήσει στην αγορά, θα χρειαστεί τουλάχιστον μία δεκαετία δοκιμών.
Εάν η τεχνολογία λειτουργεί, η Venus θα πρέπει να αποφασίσει εάν το αεροπλάνο προορίζεται για εμπορική ή στρατιωτική χρήση πρώτα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης