Τελευταία Νέα
Διεθνή

Osborne (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Κλειδί για το οικονομικό μέλλον του Λονδίνου, η παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε.

Osborne (ΥΠΟΙΚ Βρετανίας): Κλειδί για το οικονομικό μέλλον του Λονδίνου, η παραμονή της Βρετανίας στην Ε.Ε.
Είναι προς το κοινό συμφέρον της Βρετανίας και της Ε.Ε., ένα από τα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα να είναι μέσα στην Ε.Ε., τόνισε ο βρετανός υπ. Οικονομικών
Η επιβίωση του Λονδίνου ως ηγετικού χρηματοοικονομικού κέντρου εξαρτάται από την παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τόνισε ο βρετανός υπουργός Οικονομικών, George Osborne.
Μιλώντας στο Λονδίνο, σήμερα, Τετάρτη, ο G. Osborne ανέφερε ότι «είναι μαζικά προς το συμφέρον όχι μόνο της Βρετανίας, αλλά και του συνόλου της Ευρωπαϊκής Ένωσης ένα από τα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα του κόσμου να είναι μέσα στην Ε.Ε.».
Τα σχόλια του βρετανού υπουργού Οικονομικών έγιναν μόλις μία ημέρα αφού ο βρετανός πρωθυπουργός, David Cameron, εξέθεσε τις μεταρρυθμιστικές του απαιτήσεις πριν από τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, το οποίο αναμένεται να λάβει χώρα μέχρι το τέλος του 2017.
Από την πλευρά της η Κομισιόν ανέφερε ότι κάποια από τα θέματα που εγείρονται είναι «προβληματικά», ωστόσο ο David Cameron εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης