Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

CNBC: Η Ελλάδα ρίχνει τους τόνους ενόψει Eurogroup, όσο η Γερμανία παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της

CNBC: Η Ελλάδα ρίχνει τους τόνους ενόψει Eurogroup, όσο η Γερμανία παραμένει αμετακίνητη στις θέσεις της
Το σχέδιο που αναμένεται να παρουσιάσει η Αθήνα στο σημερινό Eurogroup αναμένεται να είναι ηπιότερο - από πλευράς αξιώσεων - έναντι των αρχικών εξαγγελιών
Η Ελλάδα ρίχνει τους τόνους στη διαπραγμάτευση, όσο η Γερμανία παραμένει αμετακίνητη στις αρχικές, αυστηρές θέσεις της, υποστηρίζει σε νέο δημοσίευμά του το πρακτορείο CNBC, παρακολουθώντας στενά το θρίλερ των τελευταίων ωρών ενόψει του σημερινού κρίσιμου Eurogroup.
Όπως επισημαίνει το CNBC, παρά την αυστηρή στάση που υιοθέτησε εντός του σαββατοκύριακου ο Έλληνας πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, το σχέδιο που αναμένεται τελικά να παρουσιάσει η Αθήνα στο Eurogroup της Τετάρτης αναμένεται να είναι ηπιότερο - από πλευράς αξιώσεων - έναντι των αρχικών εξαγγελιών.
Πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup, ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γ. Βαρουφάκης, θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ, A. Gurria, με τον οποίο θα συζητήσει τον χαρακτήρα και τη δομή που θα πρέπει να λάβει το μεταρρυθμιστικό σχέδιο της Ελλάδας.
Στο μεταξύ, την Τρίτη, αμετακίνητος στις αυστηρές του θέσεις, ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Wolfgang Schaeuble, έστειλε σαφές μήνυμα προς την Αθήνα πως ή θα ζητήσει νέο πρόγραμμα, ή αλλιώς τελειώνουν όλα...

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης