Τελευταία Νέα
Διεθνή

Euractiv: Το αδιέξοδο στο σχέδιο του «τείχους από drones» αποκάλυψε τη δυσλειτουργία της ΕΕ

Euractiv: Το αδιέξοδο στο σχέδιο του «τείχους από drones» αποκάλυψε τη δυσλειτουργία της ΕΕ
Σύμφωνα με τους συντάκτες του Euractiv, τέτοια παραδείγματα αποκαλύπτουν βαθιές ρωγμές στη διαδικασία του ευρωπαϊκού επανεξοπλισμού
Το καθυστερημένο έργο για τη δημιουργία ενός «τείχους από μη επανδρωμένα αεροσκάφη» στην Ευρώπη αποτελεί παράδειγμα της δυσλειτουργίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της αδυναμίας των μελών της να συντονίσουν τις αμυντικές τους προσπάθειες, σύμφωνα με την Euractiv.
«Παρά το γεγονός ότι αποτελεί το εμβληματικό έργο της ΕΕ (...) βρίσκεται τώρα σε αδιέξοδο, αποδυναμωμένο από διαφωνίες σχετικά με την τεχνολογία και τη διακυβέρνηση», σημειώνει η δημοσίευση.
Σύμφωνα με τους συντάκτες του Euractiv, τέτοια παραδείγματα αποκαλύπτουν βαθιές ρωγμές στη διαδικασία του ευρωπαϊκού επανεξοπλισμού.
Νωρίτερα, στρατιωτικός εμπειρογνώμονας από το Ινστιτούτο Δικαίου και Εθνικής Ασφάλειας στην Ρωσική Προεδρική Ακαδημία Εθνικής Οικονομίας και Δημόσιας Διοίκησης (RANEPA) ανέφερε ότι το «τείχος» θα κατασκευαστεί χρησιμοποιώντας αυτόνομα drones με τεχνητή νοημοσύνη (AI).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης