Τελευταία Νέα
Αναλύσεις – Εκθέσεις

Euroxx: Διατηρεί σύσταση overweight για την Alpha Bank και τιμή στόχο στα 0,75 ευρώ - Top pick λόγω ισχυρής κεφαλαιακής θέσης

Euroxx: Διατηρεί σύσταση overweight για την Alpha Bank και τιμή στόχο στα 0,75 ευρώ - Top pick λόγω ισχυρής κεφαλαιακής θέσης
Η Euroxx χαρακτηρίζει συνετή την αποτίμηση της μετοχής της τράπεζας και εκφράζει εκ νέου την προτίμησή της σε αυτήν
Την επιστροφή της στην επαναλαμβανόμενη κερδοφορία σηματοδοτούν, σύμφωνα με τη Euroxx, τα οικονομικά αποτέλεσματα της Alpha Bank για το τρίτο τρίμηνο και το εννεάμηνο του 2014.
Η χρηματιστηριακή πραγματοποιεί μια πρώτη ανάγνωση των οικονομικών μεγεθών που ανακοίνωσε σήμερα η τράπεζα και παρουσιάζει τα συμπεράσματά της στην ειδική έκθεσή της, υπό τον τίτλο "Alpha Bank - Q3'14 Results Flash Note: Return to Recurring Profitability".
Σύμφωνα με τη Euroxx, η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των stress tests της ΕΚΤ, στις 26 Οκτωβρίου, δεν κατέδειξε κεφαλαιακές ανάγκες για την Alpha Bank, ούτε σύμφωνα με την προσέγγιση του στατικού ισολογισμού, ούτε σύμφωνα με την προσέγγιση του δυναμικού ισολογισμού.
Η χρηματιστηριακή επαναδιατυπώνει τη σύσταση overweight για την Alpha Bank, διατηρώντας ταυτόχρονα αμετάβλητη και την τιμή στόχο στα 0,75 ευρώ.
Η Euroxx χαρακτηρίζει συνετή την αποτίμηση της μετοχής της τράπεζας και εκφράζει εκ νέου την προτίμησή της σε αυτήν.
"Η Alpha Bank παραμένει η προτιμώμενη τραπεζική μετοχή για εμάς, λόγω της ισχυρής κεφαλαιακής της θέσης και των αυξημένων συνεργειών από την απόκτηση της Emporiki Bank", καταλήγει η χρηματιστηριακή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης