Τελευταία Νέα
Οικονομία

Σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο εν όψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας

Σύσκεψη Τσίπρα με το οικονομικό επιτελείο εν όψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας
Στη σύσκεψη συμμετέχουν οi Ευκλείδης Τσακαλώτος, Έφη Αχτισόγλου, Γιώργος Χουλιαράκης και Δημήτρης Λιάκος
Σύσκεψη με το οικονομικό επιτελείο πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, εν όψει της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Στη σύσκεψη συμμετέχουν ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, η υπουργός Εργασίας Έφη Αχτισόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Χουλιαράκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Δημήτρης Λιάκος.
Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος θα ενημερώσουν σήμερα την Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ για τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το ελληνικό χρέος καθώς πλησιάζουν οι ημέρες έως την κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.
Η συνεδρίαση είχε προγραμματιστεί για τις 10:00 σήμερα το πρωί, ωστόσο έχει καθυστερήσει λόγω της σύσκεψης με το οικονομικό επιτελείο.
Οι εργασίες της Πολιτικής Γραμματείας αναμένονται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς θα αποτυπωθεί το πώς αντιμετωπίζει το κόμμα αλλά και ποιο κλίμα υπάρχει στις τάξεις των βουλευτών και των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις έως σήμερα εξελίξεις από το μέτωπο των διαπραγματεύσεων.
Είναι προφανές πως σε περίπτωση που στις 15/6 υπερισχύσουν οι θέσεις των δανειστών, τότε η κυβέρνηση εάν πραγματικά θέλει να επιβιώσει πολιτικά, θα πρέπει να αναζητήσει ένα νέο και κυρίως πειστικό πολιτικό αφήγημα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης