Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Το νέο LG Styler προσφέρει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και αναβαθμισμένη φροντίδα στα ρούχα

tags :
Το νέο LG Styler προσφέρει εκλεπτυσμένο σχεδιασμό και αναβαθμισμένη φροντίδα στα ρούχα
Η κομψή πόρτα του Styler από μαύρο γυαλί, που δίνει το εφέ καθρέφτη χάρισε επιπλέον πολυτέλεια στην InnoFest Europe 2019
Η LG Electronics (LG) παρουσίασε το πιο εξελιγμένο σύστημα φροντίδας ενδυμάτων LG Styler στην LG InnoFest Europe 2019, στη Μαδρίτη. Κάτοχος του CES 2019 Innovation Award, το επαναστατικό Styler Black Tinted Mirror Glass φέρνει τη λειτουργικότητα και την κομψότητα στα ευρωπαϊκά σπίτια με τον εκλεπτυσμένο, μοντέρνο σχεδιασμό του.
Το LG Styler Black Tinted Mirror Glass προσφέρει τόσο σε βάθος όσο και ήπια φροντίδα για την οποία είναι γνωστή η premium σειρά Styler. Μπορεί να ταιριάξει σε κάθε διακόσμηση εσωτερικού χώρου καθώς διαθέτει μια κομψή πόρτα που αποπνέει φινέτσα και αναδεικνύει κάθε έπιπλο ή δωμάτιο.
Για να μεγιστοποιήσετε την ευκολία χρήσης, το εκπληκτικό μοντέλο προσφέρει επίσης στους χρήστες τη λειτουργία Smart Diagnosis™ και SmartThinQ™ για γρήγορη και ακριβή υποστήριξη, χειρισμό από απόσταση και παρακολούθηση.
Βασικό σημείο της λειτουργίας του Styler είναι η τεχνολογία TrueSteam™ της LG, η οποία εξαλείφει πάνω από το 99,9% των μικροβίων και των βακτηριδίων που εντοπίζονται στα ρούχα διατηρώντας τη γκαρνταρόμπα καθαρή.
Με το κινούμενο σύστημα ραφιών, το Styler απομακρύνει τις ζάρες και τις δυσάρεστες οσμές, ενώ μέσω του Gentle Dry απομακρύνει την υγρασία, γρήγορα και αποτελεσματικά.
Το Heat Pump Drying μειώνει την κατανάλωση ενέργειας με την ανακύκλωση της θερμότητας από τον ζεστό, νωπό αέρα μέσα στο Styler, ενώ το Pants Crease Care εξασφαλίζει μια καθαρή και όμορφη εμφάνιση, χωρίς ζάρες δημιουργώντας μια λεπτή τσάκιση, γλιτώνοντας έτσι τους χρήστες από το χρονοβόρο σιδέρωμα.
Η LG έχει στόχο να προσφέρει σε περισσότερους καταναλωτές τα αδιαμφισβήτητα οφέλη του Styler μέσω συνεργασιών σε διάφορους κλάδους. Η εταιρεία συνεργάζεται ήδη με την Nordic Choice Hotels, η οποία διαχειρίζεται πολλά ξενοδοχεία στη Σουηδία, τη Δανία, τη Νορβηγία, τη Φινλανδία και τη Βαλτική, προσφέροντας στους επισκέπτες μία εξαιρετική εμπειρία από το μοναδικό σύστημα διαχείρισης ρούχων.
«Το νέο LG Styler αντιπροσωπεύει το νέο επίπεδο στη φροντίδα ρούχων στο σπίτι», δήλωσε ο Song Dae-hyun, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company.
«Το κορυφαίο σύστημα διαχείρισης ρούχων διαθέτει εκσυγχρονισμένο σχεδιασμό και εξαιρετικά αποτελεσματική απόδοση που πιστεύουμε ότι οι ευρωπαίοι καταναλωτές θα εκτιμήσουν.
Στην LG θα συνεχίσουμε να επεκτείνουμε τις δυνατότητες του Styler και να προσπαθούμε να κάνουμε καλύτερη την καθημερινότητα για τους πελάτες μας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης