Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Εγνατία Οδός: Συστάσεις ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από απόψε

Εγνατία Οδός: Συστάσεις ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από απόψε
Αναμένονται βροχές και καταιγίδες
Συστάσεις προς τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο, κάνει η «Εγνατία Οδός ΑΕ» ενόψει των έντονων καιρικών φαινομένων που αναμένονται από σήμερα το βράδυ.
Οι οδηγοί, σύμφωνα με την "Εγνατία Οδό ΑΕ", πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο και να μειώνουν κατάλληλα όπου απαιτείται από τις καιρικές συνθήκες την ταχύτητα των οχημάτων τους.
Όσοι κινούνται επί της Εγνατίας Οδού για πληροφορίες μπορούν να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, στο τηλ. 1077
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις προγνώσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες, που είναι πιθανό να συνοδεύονται από ισχυρούς ανέμους και χαλαζοπτώσεις, στα τμήματα της Εγνατίας Οδού στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση της η «Εγνατία Οδός ΑΕ».
Μάλιστα, τα φαινόμενα προβλέπεται να συνεχιστούν και να επεκταθούν σε ολόκληρο το μήκος της Εγνατίας Οδού στη Μακεδονία και Θράκη, με τάση εξασθένησης από αύριο, Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου, το βράδυ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης