Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πάγκαλος: Δεν έχω να πληρώσω φόρους - Βιάζομαι να πουλήσω κανένα ακίνητο

Πάγκαλος: Δεν έχω να πληρώσω φόρους - Βιάζομαι να πουλήσω κανένα ακίνητο
«Χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κία» αποκάλεσε την πρόταση Βαρουφάκη για τους «μυστικούς» εφοριακούς
Αιχμηρή κριτική άσκησε στην κυβέρνηση ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Θ. Πάγκαλος, σχολιάζοντας τις προτάσεις του Γ. Βραουφάκη.
Ειδικότερα χαρακτήρισε «χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@λ@κία» την πρόταση Βαρουφάκη για την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και τους «μυστικούς» εφοριακούς.
«Είμαι σίγουρος, ότι μόλις δραστηριοποιηθούν οι τουρίστες και ιδίως οι τουρίστριες, με τις κάμερες και τα κινητά και τις selfies, τότε θα εισρεύσει το χρήμα!» είπε μιλώντσας στο ΒΗΜΑ FM και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αυτή τη χονδροειδέστατη και ουρανομήκη μ@@@κία που την έλεγε ένας υπουργός Οικονομικών των προηγουμένων κυβερνήσεων. Τι θα είχε γίνει στη χώρα!».
«Αυτό θέλει να δει ο κόσμος, να δει κάποια ελάφρυνση, κάποια βελτίωση του καθημερινού του. Κι εγώ βεβαίως θέλω να δω κάποια ελάφρυνση. Εγώ δεν έχω να πληρώσω τον ΕΝΦΙΑ…» συμπληρώσε.
Μιλώντας για την οικονομική του κατάσταση, δήλωσε ότι έχει και ο ίδιος αγωνία: «Έχω αγωνία για την οικονομική κατάσταση. Φόρους χρωστάω, βιάζομαι να πουλήσω. Αν μπορούσα να πουλήσω μερικά ακίνητα, γιατί εγώ δεν είμαι παιδί του λαού, είμαι στην μεσαία τάξη, εκεί ανήκω, αυτό τους διαφοροποιούσε από τους εργαζόμενους: ότι μπορούσαν να πουλήσουν κανένα ακίνητο και να μετριάσουν την κατάστασή τους.»
Μάλιστα ανέφερε ότι το μόνο που ενδιαφέρει τον Γιάνη Βαρουφάκη, «που δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του», είναι το να φοράει το πουκάμισο του έξω ή μέσα και να γράφει το Γιάννης με νι. «Τι καραγκιοζιλίκια είναι αυτά; Πώς καταντήσαμε έτσι μια σοβαρή χώρα, ευρωπαϊκή που κυβερνήθηκε από άτομα με τεράστια ελαττώματα, που κάνανε τεράστια λάθη από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον Κώστα Σημίτη και θα έλεγα και από τον Γιώργο τον Παπανδρέου, που έκανε λάθη φοβερά, αλλά έκανε και πράξεις τολμηρές, και τελικά από τον Σαμαρά φτάσαμε στο σημείο να κυβερνώμεθα από ανθρώπους, οι οποίοι μάς απασχολούν με τα πουκάμισα τους, τις μπότες τους και τις μόδες τους και τα χούγια τους!» είπε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης