Τελευταία Νέα
Ελλάδα

Σαμαράς: Η Ελλάδα θέλει να μείνει στην ευρωζώνη – Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη της επιβίωσης – Επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των Ελλήνων - Η Ελλάδα δεν παζαρεύει την ελευθερία της, δεν προδίδει τους συμμάχους της

Σαμαράς:  Η Ελλάδα θέλει να μείνει στην ευρωζώνη –  Όλοι μαζί ενωμένοι θα δώσουμε τη μάχη της επιβίωσης – Επιχείρηση ανύψωσης του ηθικού των Ελλήνων - Η Ελλάδα δεν παζαρεύει την ελευθερία της, δεν προδίδει τους συμμάχους της
Να ανυψώσει το ηθικό του δοκιμαζόμενου ελληνικού λαού επιχείρησε από τη Θεσσαλονίκη ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στέλνοντας σαφές μήνυμα ενότητας και υπογραμμίζοντας ότι η Ελλάδα επιθυμεί την παραμονή της στην ευρωζώνη.
Η Ελλάδα μένει πιστή στα ιδανικά της, μένει πιστή στο λόγο της τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από τη Θεσσαλονίκη κατά την ομιλία του για την ιστορική επέτειο απελευθέρωσης της πόλης 100 χρόνια πριν.
Η Ελλάδα δεν παζαρεύει την ελευθερία ούτε προδίδει τους συμμάχους της, στέλνοντας σαφές μήνυμα για τη σημερινή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.
«Θα προτιμούσα να γιορτάζαμε σε διαφορετικό κλίμα και όχι στην καρδιά της κρίσης - Τα μηνύματα όμως είναι κάθε άλλο παρά επίκαιρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
Η επέτειος απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης αναδεικνύει δύο διδάγματα σύμφωνα με τον πρωθυπουργό. «Πριν από 100 χρόνια οι πρόγονοι μας ήταν σαν και εμάς... Έλληνες . Έκαναν ένα άθλο, υπογράμμισε ο κ. Σαμαράς.
Με πίστη στις δυνάμεις μας και ενότητα θα κάνουμε θαύματα, τόνισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας πως «πολλοί μας είχαν ξεγραμμένους , σήμερα όμως ποντάρουν στην επιτυχία μας».
Θα καταστήσουμε την Ελλάδα αξιοσέβαστη, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός, σημειώνοντας ότι πρέπει να σπάσει ο κύκλος της ύφεσης.
Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο φασισμό, φωτογραφίζοντας τη δράση της Χρυσής Αυγής. «Δεν μπορούν κάποιοι στο όνομα της πατρίδας να νοσταλγούν τους δυνάστες του ελληνικού λαού. Να πούμε "όχι" στον φασισμό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ Σαμαράς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης