Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό - Εργασίες συντήρησης από τις 22:00 του Σαββάτου (18/5) - Οι εναλλακτικές διαδρομές

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό - Εργασίες συντήρησης από τις 22:00 του Σαββάτου (18/5) - Οι εναλλακτικές διαδρομές
Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν νωρίς το πρωί της Κυριακής (18/5/2024)
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό, λόγω εργασιών βαριάς συντήρησης.
Στο πλαίσιο αυτό, από τις 21:00 του Σαββάτου (18/5/2024) έως τις 06:00 της Κυριακής (19/5/2024):
1. Κλειστός θα παραμείνει ο Δυτικός Κλάδος της Δυτικής Περιφερειακής Λεωφόρου Υμηττού από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως το ύψος της Αγίας Παρασκευής (Κόμβος Υ4) συμπεριλαμβανομένης της εξόδου Δ. Πλακεντίας, καθώς και οι κλάδοι εισόδου προς την Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Πεντέλης και από τα Διόδια Δ. Πλακεντίας.
Κατά τη διάρκεια των παραπάνω αποκλεισμών οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
  • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια εξέρχονται στην έξοδο προς Λ. Μαραθώνος (Κόμβος 15) όπου μέσω αυτής και της Λ. Μεσογείων θα μπορούν να κατευθύνονται προς τα γειτονικά με την Περιφερειακή Υμηττού Προάστια ή τα Νότια Προάστια ή και προς Αθήνα / Κέντρο.
  • ευθεία προς Αεροδρόμιο, στη συνέχεια να κατευθυνθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου προς Ραφήνα (Κόμβος 16Ρ) και να κάνουν αναστροφή στον Κόμβο Παλλήνης (Κόμβος Υ8), χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων, με κατεύθυνση προς Κατεχάκη.
  • ευθεία προς Αεροδρόμιο έως τον Σταθμό Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών (Σ.Ε.Α.) Παιανίας, όπου θα κάνουν αναστροφή στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα και στη συνέχεια θα κινηθούν μέσω του συνδετήριου κλάδου (Κόμβος 16Κ), προς την Περιφερειακή Υμηττού.
Ειδικά για τον αποκλεισμό της εισόδου από τα διόδια Δ. Πλακεντίας προς την Περιφερειακή Υμηττού, οι οδηγοί μπορούν μέσω της οδού Αλ. Παναγούλη να συνεχίσουν ευθεία έως τον Σταυρό Αγίας Παρασκευής και να εισέλθουν στην Περιφερειακή Υμηττού από τα διόδια Αγίας Παρασκευής, ενώ για τον αποκλεισμό της εξόδου προς τη Λ. Δ. Πλακεντίας οι οδηγοί μπορούν να εξέλθουν στην προηγούμενη έξοδο της Λ. Πεντέλης (έξοδος 12).

2. Κλειστή θα παραμείνει η έξοδος του Κόμβου της Περιφερειακής Αιγάλεω (Κόμβος 5), προς Σκαραμαγκά, στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν εναλλακτικά ως εξής:
  • να κατευθυνθούν προς Άνω Λιόσια και στη συνέχεια, μέσω του κυκλικού κόμβου πλησίον του Κέντρου Πάλης, να κάνουν αναστροφή και να κινηθούν προς Σκαραμαγκά.
3. Κλειστός θα παραμείνει ο κλάδος που συνδέει την Περιφερειακή Υμηττού με τη Σήραγγα Βριλησσίων στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα.
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού οι οδηγοί μπορούν να κινηθούν ως εξής:
  • να εξέλθουν από την Περιφερειακή Υμηττού στην έξοδο Λ. Πεντέλης (έξοδος 12) και να κατευθυνθούν παράλληλα με το πάρκο Βριλησσίων μέχρι την Λ. Πεντέλης, από όπου θα εισέλθουν ξανά στην Αττική Οδό στην κατεύθυνση προς Ελευσίνα, χωρίς την εκ νέου καταβολή διοδίων.
Η Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και με γνώμονα την ασφάλεια όλων παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τα όρια ταχύτητας στα τμήματα στα οποία βρίσκονται σε εξέλιξη εργασίες βαριάς συντήρησης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης