Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

XA: Τάση από το εξωτερικό – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές

XA: Τάση από το εξωτερικό – Συσσώρευση με χαμηλό τζίρο περιμένουν οι αναλυτές
Από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις αλλά και οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να φέρουν επιλεκτικές τοποθετήσεις
Σχετικά Άρθρα

Στις αγορές του εξωτερικού θα είναι στραμμένο σήμερα το βλέμμα των επενδυτών καθώς από το εσωτερικό απουσιάζουν οι σημαντικές ειδήσεις αλλά και οι ανακοινώσεις εταιρικών αποτελεσμάτων που θα μπορούσαν να φέρουν επιλεκτικές τοποθετήσεις.
Ένα ήπια ανοδικό άνοιγμα ίσως θα πρέπει να αναμένεται σύμφωνα με τους αναλυτές, με το σενάριο πάντως της συσσώρευσης με χαμηλό τζίρο να είναι το επικρατέστερο.

Eurobank Equities
Για σήμερα ένα θετικό άνοιγμα αναμένεται καθώς η επενδυτική ψυχολογία έχει σταθεροποιηθεί με τα στοιχεία για την απασχόληση στις ΗΠΑ να είναι στο επίκεντρο.

Piraeus Securities
Λόγω μικτών τάσεων στις αγορές του εξωτερικού θα περιμέναμε το Ελληνικό Χρηματιστήριο να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών.

Euroxx
Μετά τη χθεσινή μικρή υποχώρηση και τις 7 συνεχόμενες ανοδικές που προηγήθηκαν περιμένουμε η αγορά να συσσωρεύσει γύρω από τα τρέχοντα επίπεδα τιμών με χαμηλούς όγκους συναλλαγών.

Beta
Η αγορά αφομοιώνει στα τρέχοντα επίπεδα τα πρώτα αποτελέσματα εξαμήνου του 2022.
Περιμένουμε μία σταθεροποιητική συνεδρίαση με το γενικό δείκτη να κινείται εντός στενού εύρους διακύμανσης.

Depolas
Καμία ουσιαστική διαφοροποίηση δεν είχαμε κατά την χθεσινή συνεδρίαση τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Για το ΧΑ καταγράφεται μια σχετική αύξηση του όγκου συναλλαγών τις τελευταίες ημέρες κοντά στα τρέχοντα επίπεδα, αλλά οι βραχυπρόθεσμες εκτιμήσεις παραμένουν επισφαλείς.
Στα σημαντικότερα μάκρο της ημέρας περιλαμβάνονται στοιχεία ανεργίας Ιουλίου στις ΗΠΑ και βιομηχανική παραγωγή Ιουνίου στις μεγάλες οικονομίες της Ευρώπης.
Τα μεγέθη της Γερμανίας που έχουν ανακοινωθεί ήδη ήταν καλύτερα των εκτιμήσεων.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική με τον ΚΜΟ 200 ημερών στις 884,7 μονάδες.
Σημεία στήριξης οι 840 και 815 μονάδες και σημεία αντίστασης οι 900 και 971 μονάδες.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης