Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Χαμηλό τζίρο και τάση από τις αγορές του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές

ΧΑ: Χαμηλό τζίρο και τάση από τις αγορές του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές
Η βραχυπρόθεσμη τάση της αγοράς παραμένει ανοδική με την πρώτη στήριξη να είναι στις 886 μονάδες και την πρώτη αντίσταση στις 910 μονάδες
Σχετικά Άρθρα

Μία ήσυχη συνεδρίαση περιμένουν και για σήμερα οι αναλυτές, με χαμηλό όγκο συναλλαγών, λόγω απουσία σημαντικών ειδήσεων από το εσωτερικό, αλλά και επειδή βρισκόμαστε σε καλοκαιρινή περίοδο.
Η τάση αναμένεται να δοθεί από τις αγορές του εξωτερικού και δεν αποκλείεται ένα πτωτικό άνοιγμα λόγω της αρνητικής ψυχολογίας.
Η βραχυπρόθεσμη τάση της αγοράς παραμένει ανοδική με την πρώτη στήριξη να είναι στις 886 μονάδες και την πρώτη αντίσταση στις 910 μονάδες.

Eurobank Equities
Για σήμερα περιμένουμε οι μετοχές να ανοίξουν χαμηλότερα ακολουθώντας την αρνητική ψυχολογία των αγορών του εξωτερικού.

Euroxx
Καθώς βρισκόμαστε στη περίοδο κορύφωσης των καλοκαιρινών διακοπών και απουσιάζουν οι καταλύτες περιμένουμε μία ακόμη ήσυχη συνεδρίαση, οδηγούμενη από τις τάσεις που επικρατούν στις αγορές του εξωτερικού και με χαμηλό όγκο συναλλαγών.

Optima Bank
Λόγω απουσίας σημαντικών ειδήσεων περιμένουμε συνέχιση των ήσυχων συνεδριάσεων και αυτήν την εβδομάδα.

Merit
Η βραχυπρόθεσμη τάση είναι ανοδική, με τον εκθετικό ΚΜΟ 30 ημερών στις 886 μονάδες. Σημείο στήριξης οι 886 μονάδες και σημείο αντίστασης οι 910 μονάδες.

Beta
Δεν αναμένεται να αλλάξουν πολλά στη σημερινή συνεδρίαση, η συσσώρευση πέριξ των 900 μονάδων αναμένεται να συνεχιστεί με περιορισμένη συναλλακτική δραστηριότητα.

Depolas
Εκτιμούμε ότι αυξάνεται το ρίσκο μιας διόρθωσης στο εξωτερικό, γεγονός που δεν θα αφήσει το ΧΑ ανεπηρέαστο.
Άλλωστε, νέα υποχώρηση καταγράφηκε και στον MSCI Emerging markets Index, ο οποίος απέχει μόλις 2,5% από τα τοπικά χαμηλά των 1250 μονάδων με τα υψηλά να βρίσκονται στην περιοχή των 1450 μονάδων.
Παραμένουμε θετικοί για την εγχώρια αγορά εν αναμονή και των υπολοίπων εταιρικών αποτελεσμάτων, αλλά με το βλέμμα στραμμένο στο διεθνές περιβάλλον.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης