Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Διακρίθηκαν τα Αμοιβαία Κεφάλαια GMM για άλλη μια χρονιά

Διακρίθηκαν τα Αμοιβαία Κεφάλαια GMM για άλλη μια χρονιά
Διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά τα Αμοιβαία Κεφάλαια της GMM GLOBAL MONEY MANAGERS

Διακρίθηκαν για άλλη μια χρονιά τα Αμοιβαία Κεφάλαια της GMM GLOBAL MONEY MANAGERS στα βραβεία FUND MANAGERS’ AWARDS, που απονέμονται κάθε χρόνο στην Ελλάδα στους καλύτερους σε απόδοση διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων.
Συγκεκριμένα, για το 2020 το GMM Cyprus Assets Bond Fund έλαβε το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία Ομολογιακών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Διεθνών περιόδου 1/1/2018-31/12/2020 με απόδοση 13,91% και το Γ΄ Βραβείο στην κατηγορία Ομολογιακών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Διεθνών περιόδου 1/1/2020-31/12/2020 με απόδοση 2,49%.
Επίσης, το GMM Emerging Markets & New Frontiers Markets Equity έλαβε το Β΄ Βραβείο στην κατηγορία Μετοχικών Αμοιβαίων Κεφαλαίων Αναπτυσσόμενων Αγορών περιόδου 1/1/2020-31/12/2020 με απόδοση 3,91%.
Υπενθυμίζεται ότι τα βραβεία FUND MANAGERS’ AWARDS βασίζονται στα δημοσιευμένα στοιχεία απόδοσης για όλες τις κατηγορίες Αμοιβαίων Κεφαλαίων, ενός και τριών ετών, και εξυπηρετούν την έγκυρη και αξιόπιστη ενημέρωση του επενδυτικού κοινού.
Επίσης, προσωποποιούν τη σχέση εμπιστοσύνης με τους πετυχημένους διαχειριστές και επιβεβαιώνουν σε ετήσια βάση τη διαχειριστική επάρκεια.
Τα Αμοιβαία Κεφάλαια της GMM είναι εισηγμένα στο Χρηματιστήριο Αξιών Κύπρου και είναι ελεύθερα για επένδυση με ελάχιστο 1.000 ευρώ σε όλο το επενδυτικό κοινό.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης