Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

Νέες ρωσικές επενδύσεις στην Τράπεζα Κύπρου προαναγγέλλει ο Ρώσος πρέσβης - Ικανοποίηση Osadchiy για τη συμμετοχή 6 Ρώσων στο ΔΣ της τράπεζας

tags :
Νέες ρωσικές επενδύσεις στην Τράπεζα Κύπρου προαναγγέλλει ο Ρώσος πρέσβης - Ικανοποίηση Osadchiy για τη συμμετοχή 6 Ρώσων στο ΔΣ της τράπεζας
Ισχυρό παραμένει το ενδιαφέρον των Ρώσων για περαιτέρω επενδύσεις στην Τράπεζα Κύπρου.
Τα ανωτέρω διεμήνυσε ο Ρώσος πρέσβης στη Λευκωσία Stanislav Osadchiy, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον  πρόεδρο της Συμμαχίας Πολιτών Γιώργο Λιλλήκα.
Ειδικότερα, ερωτηθείς ο πρέσβης για τα τεκταινόμενα στην Τράπεζα Κύπρου, με αιχμή το αν αν υπάρχει ενδιαφέρον για περαιτέρω επενδύσεις στην τράπεζα, απάντησε καταφατικά.
"Ναι υπάρχει ενδιαφέρον, εμείς παρακολουθούμε στενά όλα τα γεγονότα και στην Τράπεζα Κύπρου και γενικά στην Κύπρο", δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης, σύμφωνα με το Stockwatch.
Ταυτόχρονα εξέφρασε την ικανοποίησή του για το ότι στο διοικητικό συμβούλιο της Τρ. Κύπρου μετέχουν έξι Ρώσοι.
Όπως ανέφερε ήδη από χθες το www.bankingnews.gr, στο περιθώριο ημερίδας με τίτλο «Το μέλλον της Κύπρου για τις ρωσικές επιχειρήσεις», ο Ρώσος πρέσβης διαβεβαίωσε πως τα ρωσικά κεφάλαια θα παραμείνουν στην Κύπρο.
«Είμαι πεπεισμένος ότι θα μείνουν εδώ στην Κύπρο γιατί έχουν εδώ και το κεφάλαιο και συμφέροντα κτλ και ξέρω από επαφές μου και στη Μόσχα και σε αυτούς τους κύκλους πως θέλουν πολύ να μείνουν και να βοηθήσουν την Κύπρο να είναι καλά» υπογράμμισε χαρακτηριστικά, ο Ρώσος πρέσβης.
Παράλληλα, γνωστοποίησε πως οι Ρώσοι αξιωματούχοι επιθυμούν να βοηθήσουν την κυπριακή οικονομία.
«Επιδιώκουμε να βρούμε τρόπους να βγούμε από την τρομερή κατάσταση στην οποία βρέθηκε όχι μόνο η Κύπρος αλλά και οι Ρώσοι» ανέφερε χαρακτηριστικά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης