Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Πειραιώς: Εντός του γ' 3μηνου 2021 η διανομή mezzanine και junior τίτλων από τις τιτλοποιήσεις Phoenix και Vega

Πειραιώς: Εντός του γ' 3μηνου 2021 η διανομή mezzanine και junior τίτλων από τις τιτλοποιήσεις Phoenix και Vega
Οι τιτλοποιήσεις μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων Phoenix και Vega συνολικής μεικτής λογιστικής αξίας ύψους περίπου €7,0 δισ. έχουν πλέον ολοκληρωθεί
Σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, εντός του 3ου τριμήνου 2021 δηλαδή, θα πραγματοποιηθεί η διανομή σε είδος στους μετόχους της Πειραιώς Financial Holdings Α.Ε. («PFH»), των μετοχών της κυπριακής θυγατρικής εταιρείας «Phoenix Vega Mezz Ltd», η οποία κατέχει το 65% των ομολογιών ενδιάμεσης εξοφλητικής προτεραιότητας και το 45% των ομολογιών χαμηλής εξοφλητικής προτεραιότητας των τιτλοποιήσεων Phoenix και Vega.
Όπως ανακοίνωσε η Πειραιώς, οι τιτλοποιήσεις μη εξυπηρετούμενων ανοιγμάτων Phoenix και Vega συνολικής μεικτής λογιστικής αξίας ύψους περίπου €7,0 δισ. έχουν πλέον ολοκληρωθεί, κατόπιν της λήψης όλων των απαραίτητων εγκρίσεων.
H διανομή σε είδος στους μετόχους της PFH, των μετοχών της κυπριακής θυγατρικής εταιρείας «Phoenix Vega Mezz Ltd», η οποία κατέχει το 65% των ομολογιών ενδιάμεσης εξοφλητικής προτεραιότητας και το 45% των ομολογιών χαμηλής εξοφλητικής προτεραιότητας των προαναφερθεισών τιτλοποιήσεων, η οποία αποφασίσθηκε κατά την Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της PFH της 22.06.2021, είναι προγραμματισμένη, σύμφωνα με το ισχύον χρονοδιάγραμμα, να ολοκληρωθεί εντός του 3ου τριμήνου 2021.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης