Τραπεζικά νέα

Στις 9 Ιουνίου οι δεσμευτικές προσφορές για την τιτλοποίηση Frontier της Εθνικής ύψους 6,1 δισ.

Στις 9 Ιουνίου οι δεσμευτικές προσφορές για την τιτλοποίηση Frontier της Εθνικής ύψους 6,1 δισ.
Η τιτλοποίηση των 6,1 δις. της Εθνικής τράπεζας ονόματι Frontier αποτελεί δέλεαρ για τις βασικές εταιρείες διαχείρισης προβληματικών δανείων (servicers)
Σχετικά Άρθρα
Την Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2021, έχει καθοριστεί η καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή δεσμευτικών προσφορών για την τιτλοποίηση Frontier της Εθνικής Τράπεζας ύψους 6,1 δισ. ευρώ.
Με βάση τις μη δεσμευτικές προσφορές που είχαν υποβληθεί η Intrum είχε δώσει τη μεγαλύτερη προσφορά 145 εκατ., ακολουθούμενη από την DoValue – Bain Capital – Fortress με 135 εκατ. και πλησίον αυτών των προσφορών κινήθηκαν και οι Davidson Kempner – Cepal της Alpha Bank και Quantum της Qualco.
Αν και είναι πολύ επισφαλές να αναφερθεί ποιος θα κερδίσει στη διαγωνιστική διαδικασία εντούτοις φαίνεται ότι θα είναι μια μάχη μεταξύ του σχήματος DoValue – Bain Capital – Fortress και της Intrum.
Η τιτλοποίηση των 6,1 δις. της Εθνικής τράπεζας ονόματι Frontier αποτελεί δέλεαρ για τις βασικές εταιρείες διαχείρισης προβληματικών δανείων (servicers) και η short list που θα δημιουργηθεί θα έχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την τύχη αυτής της τιτλοποίησης, που διαθέτει μεγάλης εξασφάλισης περιουσιακά στοιχεία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης