Τελευταία Νέα
Τραπεζικά νέα

Ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Γ. Προβόπουλο (πρώην ΤτΕ) έχουν εκδηλώσει δύο διεθνείς επενδυτικοί οίκοι

Ενδιαφέρον για συνεργασία με τον Γ. Προβόπουλο (πρώην ΤτΕ) έχουν εκδηλώσει δύο διεθνείς επενδυτικοί οίκοι
Θεσμικοί παράγοντες όπως ο Προβόπουλος αποτελούν υπεραξίες που έχει ανάγκη η χώρα
Δεν βρίσκεται μόνο ο Bernanke ο πρώην διοικητής της FED στο στόχαστρο των διεθνών οίκων αλλά και ο Γιώργος Προβόπουλος ο πρώην διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος και ο πιο επιτυχημένος διοικητής των τελευταίων 10ετιών.
Ως γνωστό ο Bernanke θα συνεργαστεί με την Pimco σε μια περίοδο που χρειαζόταν μια ισχυρή μεταγραφή μετά την αποχώρηση του B. Cross.
Με βάση πληροφορίες ο Γιώργος Προβόπουλος έχει δεχθεί κρούσεις από δύο παγκόσμιους επενδυτικούς οίκους ώστε να αναλάβει σημαίνοντα ρόλο λόγω της τεράστιας εμπειρίας και γνώσης που αποκόμισε ως διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος.
Κατά καιρούς έχουν αναφερθεί σενάρια που φέρουν τον Προβόπουλο είτε συνεργαζόμενο με την κυβέρνηση, είτε αναλαμβάνοντας θεσμικό ρόλο στην διαπραγμάτευση με την ΕΕ.
Όμως τέτοιες προτάσεις ποτέ δεν έχουν γίνει από την κυβέρνηση, όλα αυτά απλά είναι αβάσιμα σενάρια και τίποτε άλλο.
Ο Γιώργος Προβόπουλος παρακολουθεί εκ τους σύνεγγυς τις εξελίξεις στην Ελλάδα, αγωνιά για την τύχη της χώρας, της οικονομίας και των τραπεζών και δηλώνει οπαδός των φιλελεύθερων ιδεών.
Ο Γιώργος Προβόπουλος αποτελεί μια σημαντική φυσιογνωμία, με σταθερή θετική συνεισφορά στην εθνική οικονομία και στις τράπεζες, με μεγάλο απήχηση στους διεθνείς επενδυτές ενώ απολαμβάνει εκτίμησης στην ΕΚΤ και στους ευρωπαϊκούς θεσμούς.
Θεσμικοί παράγοντες όπως ο Προβόπουλος αποτελούν υπεραξίες που έχει ανάγκη η χώρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης