Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Συμμετοχές από 26 χώρες στο Aegean Messinia Pro-Am

Συμμετοχές από 26 χώρες στο Aegean Messinia Pro-Am
Έμπνευση για το Aegean Messinia Pro-Am, αποτέλεσε το όραμα του ιδρυτή της AEGEAN Θεόδωρου Βασιλάκη και του ιδρυτή της Costa Navarino Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου
Εβδομήντα μία ομάδες αποτελούμενες από επαγγελματίες κι ερασιτέχνες παίκτες γκολφ από 26 χώρες, συμμετείχαν στο Aegean Messinia Pro-Am, που συνδιοργανώθηκε από την AEGEAN και την Costa Navarino, από τις 14 έως τις 17 Σεπτεμβρίου.
Έμπνευση για το Aegean Messinia Pro-Am, αποτέλεσε το όραμα του ιδρυτή της AEGEAN Θεόδωρου Βασιλάκη και του ιδρυτή της Costa Navarino Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου, για την ανάπτυξη του γκολφ στην Ελλάδα.
Πρόκειται για το πρώτο τουρνουά γκολφ που φιλοξενήθηκε στα δύο νέα γήπεδα της Costa Navarino στην περιοχή Navarino Hills, τα οποία έχει σχεδιάσει ο δύο φορές πρωταθλητής Masters και θρύλος του Ryder Cup, José María Olazábal: το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course και το The Hills Course.
Επαγγελματίες κι ερασιτέχνες γκολφέρ κατέγραψαν σημαντικές επιδόσεις στο τουρνουά 54 οπών, το οποίο φιλοξενήθηκε και στο γήπεδο The Dunes Course. Ο Georg Schultes (PGA Αυστρίας) κατέκτησε την πρώτη θέση στην επαγγελματική κατάταξη με σκορ -10.
Ο Schultes ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι υπέροχο να κερδίζεις. Ζήσαμε μια μοναδική εβδομάδα, χάρη στην εξαιρετική διοργάνωση και η ομάδα μου έμεινε ενθουσιασμένη. Η θέα που απολαμβάνεις από ορισμένα σημεία στα γήπεδα, είναι συγκλονιστική».
Μετά από έναν συναρπαστικό αγώνα, νικήτρια στην ομαδική κατάταξη αναδείχθηκε η ομάδα του Χρήστου Νικόπουλου (PGA Ελλάδας), με τους ερασιτέχνες Maksym Kutkovvsky, Maryna Kutkovska και Άρη Βωβό, που κατέκτησαν την πρώτη θέση με συνολικά 263 πόντους (-47).
Παράλληλα με το διαγωνιστικό σκέλος του τουρνουά, οι παίκτες του Aegean Messinia Pro-Am είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε ένα πλούσιο πρόγραμμα με θεματικές βραδινές εκδηλώσεις.
Στο πλαίσιο του τουρνουά, οι συμμετέχοντες απόλαυσαν την εκπληκτική θέα και το ηλιοβασίλεμα από το The Hills Club house κατά τη διάρκεια του welcome cocktail με θέμα «Allin One», ενώ το δεύτερο βράδυ ήταν γεμάτο μουσική και χορό,στο πάρτι «Let’s Swing Again» υπό τους ήχους ζωντανής swing μπάντας.
Οικοδεσπότες της τελετής απονομής των βραβείων με θέμα «May the Forebe with You», ήταν η Βρετανίδα τηλεοπτική και ραδιοφωνική παρουσιάστρια Kate Mason και ο διευθύνων σύμβουλος της Confederation of Professional Golf (CPG) Ian Randell.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη της CPGκαι υπό την αιγίδα της PGA Ελλάδας και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γκολφ.
Η AlphaPrivateBank και ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών ήταν χρυσοί χορηγοί της διοργάνωσης,η VOLVO-ΒΕΛΜΑΡ ήταν χορηγός του επάθλου Hole-In-One, οι εταιρείεςAercap και Κορρές αργυροί χορηγοί και οι VodafoneBusiness, CocaCola 3E, AMVYX-JoseCuervo και Pratt&Whitney χάλκινοι χορηγοί τουAegeanMessiniaPro-Am.
Τη διοργάνωση υποστήριξαν επίσης οι εταιρείες: Autohellas-Hertz, Taylormade, Pages, Gallagher, MyTransfer, Βουράκης,Glenmuir, Καραβερβέρης, Κτήμα Κοκοτού, ΜΕΒΓΑΛ, Μελισσοκομική, Μιράν, Σιάμπης, NavarinoIcons, ΑΘΗΡΟΔΙ και ArgoTravel.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το https://www.aegeanmessiniaproam.com/

Σχετικά με την AEGEAN

Η AEGEAN είναι η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας και μέλος της Star Alliance, της ισχυρότερης παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας στον κόσμο.
Η AEGEAN και η θυγατρική της Olympic Air μετέφεραν 15 εκατομμύρια επιβάτες το 2019,ενώ το δίκτυο του 2022 καλύπτει 156 προορισμούς (31 εσωτερικούς και 125 διεθνείς) σε 42 χώρες.
Η εταιρεία έχει διακριθεί, για 10η συνεχή χρονιά και 11η φορά τα τελευταία 12 χρόνια, με το βραβείο Skytrax World Airline 2021, ως η Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη.
Η AEGEAN έλαβε πρόσφατα βραβείο 4 αστέρων από τη Skytrax (4-StarCOVID 19 Arline Safety Rating), καθώς πιστοποιήθηκε ότι, από την αρχή της πανδημίας και με την ίδια δέσμευση μέχρι σήμερα, εφαρμόζει τα υψηλότερα πρότυπα και τις βέλτιστες πρακτικές που προτείνονται από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, τον ICAO και την IATA για την προστασία των επιβατών και του πληρώματος.

Σχετικά με την Costa Navarino

H Costa Navarino είναι ο αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών και βρίσκεται στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της Costa Navarino είναι η προώθηση της Μεσσηνίας, με απόλυτο σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από 5 ξεχωριστές περιοχές με πολυτελή ξενοδοχεία, ιδιωτικές κατοικίες, καθώς και 4 signatureγήπεδα γκολφ.Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται τα ξενοδοχεία The Romanos, a Luxury Collection Resort και The Westin Resort Costa Navarino, καθώς και οι ιδιωτικές κατοικίες Costa Navarino Residences.
Στην κοντινή περιοχή Navarino Waterfront βρίσκεται το νέο πολυτελές ξενοδοχείο W Costa Navarino, ενώ το 2023 θα λειτουργήσει η Navarino Agora. Στο Navarino Bay, θα ανοίξει το 2023, το υπερπολυτελές ξενοδοχείο Mandarin Oriental, Costa Navarino.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης