Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου τα Greek Hospitality Awards 2021

Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου τα Greek Hospitality Awards 2021
Φυσική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχοντες (με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) και συμμετέχοντες που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο (με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης)
Την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 θα διεξαχθεί η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards, του καθιερωμένου πλέον θεσμού, που επιβραβεύει τις κορυφαίες ελληνικές ξενοδοχειακές και τουριστικές επιχειρήσεις της χώρας.
Ειδικά φέτος, οι βραβεύσεις αναμένονται με μεγάλη αγωνία, καθώς η τουριστική σεζόν του 2021 αποτέλεσε το “μεγάλο στοίχημα” για τις επιχειρήσεις του κλάδου, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Την Τελετή Απονομής θα παρουσιάσουν η Μαρία Νικόλτσιου, Παρουσιάστρια-Δημοσιογράφος Alpha TV-Alpha Radio 989 και ο Χάρης Ντιγριντάκης, Διευθύνων Σύμβουλος, Tourism Media & Events, Ραδιοφωνικός Παραγωγός, Alpha Radio 989, Οικονομικός Συντάκτης, Ελεύθερος Τύπος.

COVID-Free Τελετή Απονομής

Η Τελετή Απονομής των Greek Hospitality Awards 2021 (#grha21) θα πραγματοποιηθεί υβριδικά, με τους ομιλητές και τους βραβευθέντες σε φυσική παρουσία στο ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso.
Φυσική παρουσία στην εκδήλωση θα έχουν μόνο πλήρως εμβολιασμένοι συμμετέχοντες (με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού) και συμμετέχοντες που έχουν νοσήσει το τελευταίο εξάμηνο (με την επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης).
Το κοινό θα παρακολουθεί και θα συμμετάσχει ψηφιακά μέσα από την LiveOn, την πρώτη πλήρη, all-in-one, ψηφιακή πλατφόρμα για την Επιχειρηματική Επικοινωνία και τα Events, και το τρισδιάστατο ψηφιακό εκθεσιακό της κέντρο, το LiveOn Expo Complex.
Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ) παρέχει την αιγίδα και την υποστήριξη του στην εκδήλωση-θεσμό για την ελληνική ξενοδοχία και τις τουριστικές επιχειρήσεις, τα Greek Hospitality Awards.
Η εκδήλωση διοργανώνεται για 7η συνεχόμενη χρονιά από την ethosEVENTS, σε συνεργασία με την Tourism Media & Events, το οικονομικό & επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το περιοδικό ΧΡΗΜΑ.
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα της εκδήλωσης Greek Hospitality Awards 2021 εδώ.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης