Τελευταία Νέα
Speculator

Το εξώδικο της νέας Creta Farms στο ΒΝ, η απάντηση και ένα ερώτημα για το… Χρηματιστήριο

Το εξώδικο της νέας Creta Farms στο ΒΝ, η απάντηση και ένα ερώτημα για το… Χρηματιστήριο
Το εξώδικο της νέας Creta Farms στο ΒΝ,
Σχετικά Άρθρα

Λάβαμε στις 12 Αυγούστου 2021 εξώδικο από την εταιρία Creta Farms με αφορμή το άρθρο Νέο εξώδικο Δομαζάκη (Creta Farms) - Εγκαλεί ΕΛΤΕ - Κεφαλαιαγορά - Τι καταγγέλλει για Ντζανάτο και Χρυσανθοπούλου» (πατήστε εδώ για να διαβάσετε το άρθρο) που δημοσιεύτηκε στις 9 Αυγούστου.
Είναι προφανές ότι τα όσα αναφέρει στο εξώδικο της η νέα Creta Farms είναι ακριβή.
Ωστόσο στο χρόνο που ανάγεται το εξώδικο Δομαζάκη η εισηγμένη εταιρία είχε την ονομασία Creta Farms και πλέον έχει μετονομαστεί σε «Αλλαντοβιομηχανία Ρεθύμνου».
Έστειλαν εξώδικο και στο Χρηματιστήριο;
Δεν γίνεται όμως αντιληπτό για ποιο λόγο προκαλείται σύγχυση στο ευρύ κοινό «προς μείζονα βλάβη των συμφερόντων» της νέας Creta Farms έναντι πελατών , συναλλασσόμενων και συνεργατών.
Μας προκαλεί δε τεράστια εντύπωση το γεγονός ότι η εταιρία μας αποστέλλει εξώδικο όταν την ίδια στιγμή στην επίσημη ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου η «Αλλαντοβιομηχανία Ρεθύμνου» αναγράφεται ακόμα ως Creta Farms και μάλιστα με το λογότυπο-εμπορικό σήμα Creta Farms.
Αναρωτιόμαστε δε αν το Χρηματιστήριο έχει λάβει εξώδικο από την νέα Creta farms και πρώην Impala Hellas δεδομένου ότι αποτελεί επίσημη ιστοσελίδα από την οποία ενημερώνονται άπαντες οι επενδυτές και προφανώς συναλλασσόμενοι και προμηθευτές με την νέα εταιρία στην οποία μεταβιβάστηκαν τα εμπορικά σήματα με την επωνυμία Creta Farms.
Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε την ηλεκτρονική διεύθυνση του ΧΑ όπου αναφέρονται τα παραπάνω (https://www.athexgroup.gr/el/company-profile/-/select-company/797 ) και παραθέτουμε και print screen με ημερομηνία 12/8/2021.

ΙΔΟΥ το print screen
print.JPG
Προφανώς τα όσα αναφέρονται στο Χρηματιστήριο και δεν αφορούν τη νυν Creta Farms και πρώην Impala Hellas αλλά την παλαιά Creta Farms και νυν Αλλαντοβιομηχανία Ρεθύμνου.
Επιθυμούμε πάντως να ευχαριστήσουμε την νυν Creta Farms για τις διευκρινίσεις και να διαβεβαιώσουμε την εταιρία ότι στο μέλλον ουδέποτε θα δημοσιεύσουμε την επωνυμία της για περιστατικά που όπως η ίδια αναφέρει δεν την αφορούν.
Ωστόσο θεωρούμε ότι λόγω της ευρείας έκτασης δημοσιότητας που έχει λάβει σε όλα τα μέσα ενημέρωσης η υπόθεση της πρώην Creta Farms αλλά και η μεταβίβαση στο πλαίσιο δικαστικής απόφασης του ενεργητικού της παλαιάς εταιρίας στην πρώην Impala και νυν Creta Farms είναι αδύνατο να υπάρχει πελάτης, συναλλασσόμενος ή προμηθευτής που να μην γνωρίζει τα πραγματικά γεγονότα και να παθαίνει σύγχυση με αποτέλεσμα να βλάπτεται η νέα εταιρία.
Υποθέτουμε όμως δεν μπορεί να μην την αφορούν οι κινήσεις του κ. Κωνσταντίνου Δομαζάκη ο οποίος επικαλούμενος δόλο έχει προσφύγει κατά της πτωχευτικής διαδικασίας και της δικαστικής απόφασης με την οποία μεταξύ άλλων μεταβιβάστηκαν και τα σήματα και το όνομα της παλαιάς Creta Farms και νυν Αλλαντοβιομηχανία Ρεθύμνου στην νέα Creta Farms και πρώην Impala Hellas.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ CRETA FARMS ΠΡΟΣ TO BANKINGNEWS

creta_1.JPG

creta_2.JPG

creta_3.JPG

Νίκος Καρούτζος
nkaroutzos@gmail.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης