Τελευταία Νέα
Speculator

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie - Τι επικαλείται

Αίτημα αποφυλάκισης κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος της Folli Follie - Τι επικαλείται

Ζητά αντί της φυλακής να τεθεί σε κατ οίκον περιορισμό

Σχετικά Άρθρα
Αίτημα αποφυλάκισης και αντικατάστασης των περιοριστικών του όρων κατέθεσε ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος, (Folli- Follie) ο οποίος έχει προφυλακιστεί με την κατηγορία της απάτης - μεταξύ άλλων- εις βάρος επενδυτών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στο αίτημα αποφυλάκισης του και μετατροπής των περιοριστικών όρων σε κατ΄ οίκον περιορισμό, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της Folli- Follie επικαλείται, “τα ψυχολογικά προβλήματα που έχουν προκληθεί στα δυο παιδιά του”, αλλά και “τις αυτοκτονικές τάσεις” τις οποίες εμφανίζει, μετά την προφυλάκιση του.

Επιρρίπτει τις ευθύνες στον πατριάρχη της οικογένειας

Στο ίδιο αίτημα αποφυλάκισης, φέρεται να έχει καταθέσει και η μητέρα του, Καίτη Κουτσολιούτσου, η οποία αφού υποστηρίζει ότι, ο γιός της δεν είχε καμία ανάμιξη στην υπόθεση, επιρρίπτει το σύνολο των ευθυνών για το σκάνδαλο της Folli- Follie στον σύζυγο της και πρώην βασικό μέτοχο της εταιρείας Δημήτρη Κουτσολιούτσο.
Καθώς, όπως προσθέτει, η οικογένεια είχε πατριαρχική μορφή.
Με βάση τις κατηγορίες και τις εκτιμήσεις ορισμένων νομικών, το maximum των ποινών για τον Τ. Κουτσολιούτσο θα ανέλθει σε 18 χρόνια, συνεπώς με τις συγχωνεύσεις ή εργασία (2/5 - 3/5) ενδέχεται να εκτίσει μια ποινή 6-7 χρόνων.
Οι δυο πρώην βασικοί μέτοχοι της Folli- Follie, κατηγορούνται για απάτη εις βάρος των επενδυτών, νομιμοποίηση παράνομων χρημάτων, χειραγώγηση αγοράς, πλαστογραφία και εγκληματική οργάνωση την οποία κατά το κατηγορητήριο, δημιούργησαν οι ίδιοι προκειμένου να πετύχουν τον στόχο τους για αυξημένη κερδοφορία με παραποιημένα στοιχεία, πλασματικά τραπεζικά έγγραφα και κυκλωτικές κινήσεις κεφαλαίων.

Δημήτρης Παφίλας
dpafilas@yahoo.com
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης