Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Εκλογές την άνοιξη του 2023 - Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα

Γεωργιάδης: Εκλογές την άνοιξη του 2023 - Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία», είπε χαρακτηριστικά ο Άδ. Γεωργιάδης
Σχετικά Άρθρα

«Δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε σε προεκλογική χρονιά. Η κυβέρνηση ολοκλήρωσε τον τρίτο χρόνο της θητείας της και μπαίνει στην τέταρτη. Οι εκλογές ξεκαθάρισε ο πρωθυπουργός ότι θα γίνουν την άνοιξη του 2023. Αυτή η κουβέντα έχει τελειώσει», ξεκαθάρισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδ. Γεωργιάδης.
Ο κ. Γεωργιάδης μιλώντας στο mega εξήγησε ότι είναι προς το συμφέρον της Νέας Δημοκρατίας να γίνουν τώρα εκλογές, καθώς οι δημοσκοπήσεις της δίνουν προβάδισμα, ωστόσο επέλεξε να εξαντλήσει την τετραετία γιατί έρχεται βαρύς χειμώνας.
«Δεν μπορούμε να αφήσουμε τη χώρα στον αέρα για να κάνουμε εμείς προεκλογική εκστρατεία», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

Χρήματα για πλεόνασμα

«Είμαστε στην καλύτερη τουριστική μας χρονιά όλων των εποχών. Είναι όλα 100% γεμάτα. Όταν κάτι έχει μεγάλη ζήτηση αυξάνεται και η τιμή. Αυτό θα συνέβαινε και χωρίς τον πόλεμο. Δουλεύουμε, μαζεύουμε τα χρήματα για να έχουμε πλεόνασμα και να πάρουμε μέτρα όταν είναι αναγκαία», ανέφερε ο υπουργός.
Υπογράμμισε ότι οι μισθοί δεν είναι καθηλωμένοι, μετά την αύξηση στον κατώτατο μισθό, αλλά και πως στο κομμάτι της εστίασης και του τουρισμού υπάρχει έλλειμμα εργατικού δυναμικού.

Έρχονται πρόστιμα

Ο κ. Γεωργιάδης σημείωσε ότι γίνονται έλεγχοι για τις αυξήσεις τιμών που παρατηρήθηκαν μετά την ανακοίνωση του προγράμματος απόσυρσης συσκευών και πως σε ορισμένες περιπτώσεις θα επιβληθούν πρόστιμα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης