Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργαντάς (υφ.Ψηφιακής Διακυβέρνησης): Στο ένα εκατομμύριο οι εμβολιασμοί στη χώρα μας μέχρι τις 5/3

Γεωργαντάς (υφ.Ψηφιακής Διακυβέρνησης): Στο ένα εκατομμύριο οι εμβολιασμοί στη χώρα μας μέχρι τις 5/3
Καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 30.000-35.000 άτομα, δήλωσε ο Γ. Γεωργαντάς
Σχετικά Άρθρα

Μέχρι την Παρασκευή 3 Μαρτίου οι εμβολιασμοί στη χώρα μας θα αγγίξουν το ένα εκατομμύριο, ανέφερε ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς.
Καθημερινά εμβολιάζονται περίπου 30.000-35.000 άτομα, δήλωσε ο κ. Γεωργαντάς μιλώντας στον ΣΚΑΪ, σημειώνοντας ότι από την έναρξη των εμβολιασμών μέχρι και σήμερα, έχουν γίνει 885.000 εμβολιασμοί.
Σε ό,τι αφορά την άρση του lockdown, ανέφερε ότι εφόσον δοθεί το πράσινο φως από την Επιτροπή των Λοιμωξιολόγων, προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να λειτουργήσει το εμπόριο, «χωρίς να κάνουμε κατάχρηση αυτής της δυνατότητας».

Η επόμενη φάση

«Σύμφωνα με την προτεραιοποίηση που έχει γίνει, στην επόμενη φάση θα αρχίσει ο εμβολιασμός των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού και των πολιτών που είναι άνω των 75 ετών», τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, ο οποίος και σημείωσε ότι περίπου 275.000 άνθρωποι έχουν αυξημένο κίνδυνο νόσησης.
Περαιτέρω, υπογράμμισε πως είναι ιδιαίτερα ευχάριστη η είδηση ότι ο αμερικανικός ομοσπονδιακός οργανισμός φαρμάκων (FDA) αδειοδότησε το εμβόλιο της Johnson&Johnson.
Πρόσθεσε ότι στις 11 Μαρτίου θα συζητηθεί και σε επίπεδο Ευρωπαϊκής Ένωσης η άδεια χορήγησης του.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης