Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Λάθη της Γεννηματά κράτησαν τον Τσίπρα στο 31% - Δεν θέτω θέμα ηγεσίας

Ανδρουλάκης: Λάθη της Γεννηματά κράτησαν τον Τσίπρα στο 31% - Δεν θέτω θέμα ηγεσίας
Θεσμική ασέβεια η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε κόμμα σφραγίδας είπε ο κ.Ανδρουλάκης
Δριμεία κριτική στους χειρισμούς της επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής Φώφης Γεννηματά εξέφρασε ο ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης με αφορμή και το επικείμενο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.
«Είναι θεσμική ασέβεια η μετεξέλιξη του ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα σφραγίδας, ενώ επί της ουσίας αυτό το 8% η συντριπτική του πλειοψηφία είναι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ.
Άλλαξαν τον αρχικό προγραμματισμό για μία συνδιάσκεψη τώρα και ώριμο συνέδριο σε ένα χρόνο.
Θεωρώ ότι δεν πρόκειται να βοηθήσει το συνέδριο.
Ο Τσίπρας κάνει ένα συνέδριο ανασυγκρότησης του ΣΥΡΙΖΑ, με δυνάμεις από το χώρο μας, θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς ένα συνέδριο ως πολιτικό αντίβαρο στην προσπάθεια αυτή» υποστήριξε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Ανδρουλάκης επισημαίνοντας ότι κανείς δεν μιλά για δυαρχία και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν τίθεται θέμα ηγεσίας.
Απαντώντας μάλιστα στο ερώτημα εάν θα θέσει υποψηφιότητα για την αρχηγία σημείωσε ότι «δεν υπάρχει εκλογική διαδικασία στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, επί της ουσίας δεν υπάρχει κάτι εκλογικό», αν και άσκησε σφοδρή κριτική στους χειρισμούς της κας.Γεννηματά.
«Από το 2017, που ήρθαν 220.000 άνθρωποι και διαμορφώθηκε μία προοπτική να παίξουμε ένα σημαντικότερο ρόλο στο πολιτικό σκηνικό, γίνονται συνεχώς λάθη είτε από τον κ. Θεοδωράκη, είτε από την κυρία Γεννηματά (είδαμε με τον κ. Βενιζέλο και το ψηφοδέλτιο Επικρατείας), που διαμόρφωσαν όρους στασιμότητας και κράτησαν τον κ. Τσίπρα στο 31%.
Να σταματήσουν οι λάθος κινήσεις, να καταλάβουμε τι έγινε στο ΠΑΣΟΚ, γιατί φτάσαμε ως εδώ πέρα.
Συμβιβαζόμαστε με ένα ρόλο που δεν μας αξίζει.
Τα λάθη εκπορεύονται από μία λογική μικρού κόμματος.
Μπορούμε να μειώσουμε αισθητά τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ και να ανατρέψουμε την κατάσταση στο μέλλον.
Αυτή η παράταξη αξίζει να παίξει ρόλο, να μην είμαστε συμβιβασμένοι με τη σημερινή κατάσταση» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης