Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ψαριανός: Σε στενή επικοινωνία με τον Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ψαριανός: Σε στενή επικοινωνία με τον Τσίπρα ο Σταύρος Θεοδωράκης για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Όταν πρότεινα την αποχή, ο Θεοδωράκης μου απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία είπε ο κ.Ψαριανός
Την θέση ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών διατύπωσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός εν μέσω της έντονης αντιπαράθεσης του με στελέχη του κόμματος για την αποχώρηση του από το Ποτάμι.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ψαριανός χαρακτήρισε κωμικοτραγικά και φτηνιάρικα κόλπα τα ηχητικά αποσπάσματα που έδωσε στη δημοσιότητα στέλεχος του Ποταμιού, στα οποία εμφανίζεται να δηλώνει τόσο ο ίδιος όσο και ο Γ. Αμυράς κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του Ποταμιού ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσουν από το Ποτάμι.
Ο κ.Ψαριανός υποστήριξε πως είχε δηλώσει εξαρχής ευθέως ότι ο μόνος δρόμος για το Ποτάμι ήταν να στηρίξει μία φιλελεύθερη και Φιλοευρωπαϊκή κυβερνητική λύση ενώ επεσήμανε πως ο κ. Θεοδωράκης ήταν σε στενή επικοινωνία με τον πρωθυπουργό αναφέροντας μάλιστα ότι ήδη πριν από 9 μήνες ο Ζάεφ είχε πει πως δε χρειάζεται η ψήφος των ΑΝΕΛ γιατί τη Συμφωνία των Πρεσπών θα την ψηφίσει το Ποτάμι.
Μάλιστα είπε ότι όταν ο ίδιος είχε προτείνει στην παράταξη να επιλέξουν την αποχή, ο κ Θεοδωράκης του απάντησε πως έχει δεσμευθεί ότι θα ψηφίσει τη συμφωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης