Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Έχει πάει περίπατο η φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ – Καθοδηγείται από την πατριδοκαπηλία και την ακροδεξιά

tags :
Ρήγας: Έχει πάει περίπατο η φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ – Καθοδηγείται από την πατριδοκαπηλία και την ακροδεξιά
Αξιοπερίεργη η επιλογή του Γ. Λαζαρίζη, πρέπει να εξηγήσει τη στάση του υποστήριξε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση πως η φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ έχει πάει «περίπατο» εδώ και καιρό και ότι πλέον καθοδηγείται από την πατριδοκαπηλία, την ακροδεξιά και την φασιστική αντίληψη απέναντι στην κοινωνία διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας, αναφερόμενος και στη βεβήλωση του Μνημείου του Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη στο περιθώριο του συλλαλητηρίου κατά της συμφωνίας για το Σκοπιανό.
«Θα πρέπει πια να ληφθούν μέτρα και από την Εισαγγελία, μέτρα και από την αστυνομία και κυρίως να πάρουν θέση όλα τα πολιτικά κόμματα.
Εδώ βλέπουμε ένα φαινόμενο, όπου βεβηλώνονται μνημεία, εισβάλλουν σε αστυνομικά τμήματα, χτυπούν βουλευτές και μάλιστα πηγαίνοντας βόλτα με τα εγγόνια τους.
Όλα αυτά τα φαινόμενα συντηρούνται, δεν καταδικάζονται από τη ΝΔ.
Το  κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε άλλες αρχές, άλλες αξίες την προηγούμενη περίοδο, δεν κάλυπτε αυτά τα πράγματα, είχε μια άλλη στάση όλα τα προηγούμενα χρόνια».
Έχει ξεφύγει από αυτές τις αρχές από αυτή την πορεία την οποία είχε όλα τα προηγούμενα χρόνια.
Η φιλελεύθερη πολιτική της ΝΔ έχει πάει περίπατο εδώ και καιρό και ουσιαστικά καθοδηγείται από την πατριδοκαπηλία, από την ακροδεξιά και από την φασιστική αντίληψη απέναντι στην κοινωνία» τόνισε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Ρήγας.
Όπως είπε, «η Δημοκρατία στην Ελλάδα είναι τόσο ισχυρή, που η προοδευτική Ελλάδα και οι προοδευτικοί πολίτες πρέπει να απαντήσουν».
Ερωτηθείς για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις μετά και την ανεξαρτητοποίηση του Γ. Λαζαρίδη, ο κ.Ρήγας έκανε λόγο για μια αξιοπερίεργη επιλογή, τονίζοντας ότι ο κ.Ρήγας θα πρέπει να εξηγήσει αυτήν τη στάση του.
«Δεν θέλω να υπεισέλθω στα εσωτερικά των ΑΝΕΛ, αλλά νομίζω ότι διαμορφώνεται ένα συντονισμένο σχέδιο εκφοβισμού, τραμπούκικων επιθέσεων, επιχειρείται εργολαβικά -στο εμπόριο του δήθεν πατριωτισμού- να διαμορφωθεί ένα κλίμα ή να οργανωθεί ένα νέο '65.
Είναι σαφές, ψάχνουν να βρουν προδότες» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης