Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας για Σκοπιανό: Μέσα στη Βουλή θα κριθούν άπαντες από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ

tags :
Ρήγας για Σκοπιανό: Μέσα στη Βουλή θα κριθούν άπαντες από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ
Ολοκληρώνεται μια διαπραγμάτευση προς όφελος και των δύο πλευρών είπε ο κ. Ρήγας
Την θέση ότι μέσα στη Βουλή θα κριθούν όλοι από το ΚΚΕ μέχρι τη ΝΔ όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας.
«Ολοκληρώνεται μία διαπραγμάτευση, προς όφελος και των δύο πλευρών, κοιτάμε την Ιστορία και υπερασπιζόμαστε το έθνος, κυρίως για την επόμενη ημέρα, ιδίως στην ταραγμένη περιοχή των Βαλκανίων.
Δεν κρυβόμαστε πίσω από εθνικισμούς και ρητορείες που προσέφεραν κακές υπηρεσίες στο ελληνικό έθνος, με την Μικρασιατική Καταστροφή και την Κύπρο.
Αυτά θέλουν;
Μέσα στη Βουλή θα κριθούν άπαντες, όλα τα κόμματα θα πάρουν θέση αύριο, από το ΚΚΕ μέχρι τη Νέα Δημοκρατία» είπε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Ρήγας, ο οποίος κάλεσε τη ΝΔ να πει τι συμφωνία είχε κάνει και ποια ονόματα είχε προτείνει.
«Η κα. Μπακογιάννη, με διαρροές τις οποίες φαίνεται να έκανε, μίλησε για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό και erga omnes, υπερασπίστηκε τη γραμμή του 2008 και του 1997» τόνισε ο κ.Ρήγας, ο οποίος αναφερόμενος στον Κ. Μητσοτάκη είπε ότι «για άλλη μία φορά καθοδηγείται από την ακροδεξιά αντίληψη εντός ΝΔ και έχει εναποθέσει τα πάντα στο να πέσει ο ΣΥΡΙΖΑ».
Όσον αφορά τη διαφωνία των ΑΝΕΛ, ο κ.Ρήγας υποστήριξε ότι «δεν υπάρχει θέμα κυβερνητικής συνοχής».
«Υπάρχει μία έντιμη συμφωνία και τηρείται για να βγει η χώρα από την οικονομική κρίση, να σταματήσει η διαπλοκή.
Και αυτό τηρήθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο» είπε ο κ.Ρήγας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης