Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Απίστευτης ελαφρότητας η θέση της ΝΔ για την τουρκική επιθετικότητα

Παπαδοπούλου (ΑΝΕΛ): Απίστευτης ελαφρότητας η θέση της ΝΔ για την τουρκική επιθετικότητα
Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, ότι για την τουρκική επιθετικότητα ευθύνονται η ελληνική κυβέρνηση και ο Π. Καμμένος δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου
Σαφείς αιχμές κατά της ΝΔ άφησε η εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Μανταλένα Παπαδοπούλου, με αφορμή τη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την τουρκική προκληητικότητα.
«Μόνο στέλεχος της μητσοτακικής ΝΔ θα μπορούσε να διατυπώσει την απίστευτης ελαφρότητας θέση, σε βαθμό κακουργηματικής ανοησίας, ότι για την τουρκική επιθετικότητα και προκλητικότητα ευθύνεται η στάση της ελληνικής κυβέρνησης και ειδικά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Καμμένου!
Ότι η Ελλάδα είναι αυτή που προκαλεί στο Αιγαίο και όχι η Τουρκία!
Και όμως.
Τη θέση αυτή εξέφρασε ο κ. Κυρανάκης, αναπληρωτής εκπρόσωπος της σημερινής ΝΔ και μάλιστα μέσα από τη συχνότητα της δημόσιας τηλεόρασης» δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
«Ο εκπρόσωπος του κ. Μητσοτάκη είπε επί λέξει και μάλιστα φωνασκώντας έξαλλα: "Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ. Καμμένος, έχει μία συγκεκριμένη προκλητικότητα στο Αιγαίο, αυτό έχει αποτελέσματα.
Μην παίζετε παιγνίδια στο Αιγαίο…» πρόσθεσε η κ. Παπαδοπούλου και κατέληξε: «Ανάλογες θέσεις έχουν εκφράσει κατά καιρούς ο κ. Erdogan, ο κ. Yildirim και οι Τούρκοι αξιωματούχοι και στρατηγοί.
Οι Έλληνες πολίτες δεν περίμεναν ποτέ να ακουστούν τέτοιες απίστευτες μειοδοτικές θέσεις από ελληνικό κόμμα.
Να τον χαίρεται ο κ. Μητσοτάκης…».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης