Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ρήγας: Υποχρέωση και ευθύνη των εταίρων να λάβουν μέτρα για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους

tags :
Ρήγας: Υποχρέωση και ευθύνη των εταίρων να λάβουν μέτρα για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους
Σε πολύ δυσμενείς συνθήκες προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των λαϊκών τάξεων είπε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι είναι υποχρέωση και ευθύνη των εταιρών να λάβουν μέτρα για τη διαχείριση του ελληνικού χρέους διατύπωσε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Π. Ρήγας σε ομιλία του στην Κοζάνη και πριν γίνουν γνωστά τα αποτελέσματα του Eurogroup.
«Σε πολύ δυσμενείς συνθήκες προσπαθούμε να προστατεύσουμε τα συμφέροντα των λαϊκών τάξεων, ενώ στόχος μας είναι να σταματήσει η επιτροπεία της χώρας» είπε ο κ.Ρήγας, ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκη ότι από την πρώτη στιγμή της συγκρουσιακής διαπραγμάτευσης δεν δίστασε ακόμη και στην πιο κρίσιμη στιγμή «να πάει στο Βερολίνο, φορώντας την φανέλα του ΔΝΤ και να χαρακτηρίσει τη μάχη της κυβέρνησης για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις ως ιδεοληψία της Αριστεράς».
Ο κ.Ρήγας υποστήριξε ότι οι ακραίες απαιτήσεις των δανειστών «είχαν πάντα ένα σταθερό σύμμαχο, τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη», ενώ δεν δίστασε να χαρακτηρίσει και «ως τυχοδιωκτική τη στάση του αρχηγού της ΝΔ».
Σήμερα, Τρίτη 23/5 ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ θα επισκεφθεί την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, συνδικαλιστικούς φορείς των εργαζομένων και το βράδυ θα εκφωνήσει πολιτική ομιλία στα Γρεβενά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης