Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τσιόδρας: Δεν μπορεί να γίνει Κεντροαριστερά με την ένταξη του ενός κόμματος στο άλλο

Τσιόδρας: Δεν μπορεί να γίνει Κεντροαριστερά με την ένταξη του ενός κόμματος στο άλλο
Χρειάζεται ένας νέος φορέας με εκλογή ηγεσίας από τη βάση και με πρόταση για την έξοδο από την κρίση είπε ο κ.Τσιόδρας
Την θέση ότι δεν μπορεί να υπάρξει μια ισχυρή κίνηση στην Κεντροαριστερά εάν ενταχθεί το ένα κόμμα στο άλλο διατύπωσε ο εκπρόσωπος του Ποταμιού, Δ. Τσιόδρας, ο οποίος υποστήριξε πως αυτό που χρειάζεται είναι ένας νέος φορέας με εκλογή ηγεσίας από τη βάση και με σαφή πρόταση για την έξοδο από την κρίση.
«Σε αυτόν τον χώρο υπάρχουν δυνάμεις του φιλελευθερισμού, δυνάμεις της σοσιαλδημοκρατίας και της αριστεράς.
Εκείνο όμως που χρειάζεται είναι μια συγκεκριμένη πρόταση.
 Η Ελλάδα θέλει καινούργιο χώρο με εκλογή ηγεσίας από τη βάση, που να βγει με προγραμματικές τους θέσεις , δεν μπορεί να γίνει - κεντροαριστερά - με την ένταξη του ενός κόμματος στο άλλο» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9Fm» ο κ.Τσιόδρας.
Αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο για τη συμφωνία με τους δανειστές ο εκπρόσωπος του Ποταμιού είπε ότι «πρόκειται για αποτέλεσμα μιας πολύ κακής διαπραγμάτευσης».
«Οι απαιτήσεις του ΔΝΤ ήταν για μέτρα 3,6 δισ. ευρώ  και φτάσαμε στα 4,5 δισ. δεν καταλαβαίνω τι διαπραγματεύονταν τόσο καιρό, όλο αυτό το κόστος σε τι αντισταθμίζεται» είπε ο κ.Τσιόδρας, ο οποίος αναφερόμενος στα αντίμετρα, τόνισε ότι «αυτά προκύπτουν μόνο αν πιαστούν οι στόχοι του πλεονάσματος».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης