Τελευταία Νέα
Πολιτική

Με ονόματα και στοιχεία μεταβαίνει στην Εξεταστική Επιτροπή ο Νίκος Παππάς

Με ονόματα και στοιχεία μεταβαίνει στην Εξεταστική Επιτροπή ο Νίκος Παππάς
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς θα έχει μαζί του έναν φάκελο με αποκαλυπτικά στοιχεία τόσο για τα δάνεια των κομμάτων όσο και γι' αυτά των ΜΜΕ
Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός αναμένεται να είναι σήμερα 7/10 το πρωί ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, ο οποίος έχει κλητευθεί να παραστεί στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής που διερευνά τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Κύκλοι του υπουργείου Επικράτειας αποκάλυπταν στο bankingnews ότι ο υπουργός θα ξεκινήσει την τοποθέτηση του, δηλώνοντας πως είναι ιδιαίτερα ευτυχής που του δίνεται η ευκαιρία να απαντήσει σε μία σειρά από ερωτήματα αλλά και να αποκαλύψει γεγονότα και στοιχεία που γνωρίζει για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ.
Οι ίδιοι κύκλοι σημείωναν πως θα είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτικός και θα περάσει στην αντεπίθεση με τον πλέον θεσμικό τρόπο που είναι μία επιτροπή της Βουλής και όχι μέσα από κάποια συνέντευξη ή τηλεοπτικό πάνελ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Νίκος Παππάς θα έχει μαζί του έναν φάκελο με αποκαλυπτικά στοιχεία τόσο για τα δάνεια των κομμάτων όσο και γι' αυτά των ΜΜΕ, επιχειρώντας σαν αποδείξει με τον πλέον επίσημο τρόπο ότι το λεγόμενο τρίγωνο της διαπλοκής τράπεζες – ΜΜΕ – κόμματα λειτουργούσε σε καθεστώς ανομίας, παρατυπίας.
Ο υπουργός αναμένεται να μιλήσει με ονόματα καναλαρχών, τραπεζικών ιδρυμάτων και εκδοτών, με τις απαντήσεις του το υνα δίνουν το στίγμα του περιεχομένου αλλά και του ύφους της ομιλίας του πρωθυπουργού στην προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή, που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα μετά από αίτημα του Αλέξη Τσίπρα.

Δ.Α.
www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης