Τελευταία Νέα
Πολιτική

«Πόλεμος» δηλώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες

«Πόλεμος» δηλώσεων ανάμεσα σε ΝΔ και κυβέρνηση για τις τηλεοπτικές άδειες
«Ο κ. Παππάς άκουσε ή δεν άκουσε για τα 465.000.000 ευρώ πανωπροίκια που δίνει η κυβέρνησή του στους εργολάβους δημοσίων έργων;»
«Πόλεμος» δηλώσεων έχει ξεσπάσει εκ νέου ανάμεσα σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες.
Όλα ξεκίνησαν όταν ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, ανέφερε σήμερα 8/9 ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που θα πληρώσουν για τις τηλεοπτικές άδειες.
Η παραπάνω δήλωση προκάλεσε την οργή του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος δήλωσε:
«Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Ν.Δ., κ. Νίκος Δένδιας, δήλωσε σήμερα ότι το κόμμα του θα επιστρέψει στους τηλεοπτικούς σταθμούς τα 246 εκατ. ευρώ που πληρώνουν για τις τηλεοπτικές άδειες.
Αυτή είναι η Ν.Δ.
Αρρωσταίνει όταν ωφελούνται οι αδύναμοι και βγάζει… σπυριά όταν πληρώνουν οι ισχυροί.
Μάλλον στο Μοσχάτο μετακόμισε το παράρτημα κάποιου τηλεοπτικού σταθμού, όχι η Νέα Δημοκρατία.
Ο κ. Μητσοτάκης έχει την ευκαιρία να ανακαλέσει τις δηλώσεις του κοινοβουλευτικού του εκπροσώπου, κατά την αποψινή του συνέντευξη στον –εκ των προσωρινών υπερθεματιστών- τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ και να δηλώσει ευθαρσώς ότι αναγνωρίζει το αποτέλεσμα του διαγωνισμού».
Απαντώντας στις καυστικές δηλώσεις του κ. Παππά, η Ν.Δ. πρότεινε στον υπουργό να… ξεπεζέψει από το καλάμι της αυταρέσκειας και της αλαζονείας:
«Ας μην ανησυχεί.
Ο ελληνικός λαός και η Νέα Δημοκρατία θα απαλλάξουν σύντομα τη χώρα από το νόμο - έκτρωμα που κατασκεύασε», συμπληρώνει.
Στη συνέχεια, εκδίδοντας νέα ανακοίνωση, το κόμμα του κ. Μητσοτάκη κάλεσε τον υπουργό, «έως ότου πάρει το Δημόσιο τα 246.000.000 ευρώ για τις άδειες τηλεοπτικών σταθμών», να απαντήσει στα παρακάτω:

«1. Άκουσε ή δεν άκουσε για τα 465.000.000 ευρώ πανωπροίκια που δίνει η κυβέρνησή του στους εργολάβους δημοσίων έργων, εξαιτίας της δικής τους ανικανότητας και αβελτηρίας;

2. Μήπως ξέρει να μας απαντήσει ποιος είναι ο μέτοχος στην offshore εταιρία της “Αυγής”;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης