Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γ. Καλλιάνος (Ένωση Κεντρώων): Δεν μας έπεισε ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είμαστε η τσόντα κανενός

Γ. Καλλιάνος (Ένωση Κεντρώων): Δεν μας έπεισε ο ΣΥΡΙΖΑ – Δεν είμαστε η τσόντα κανενός
«Μετεκλογικά είτε είναι πρώτος ο κ. Τσίπρας, είτε είναι πρώτος ο κ. Μητσοτάκης, εμείς θα θέσουμε συγκεκριμένους όρους»
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει «πείσει» την Ένωση Κεντρώων σε οτιδήποτε, ξεκαθάρισε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος της αντιπολίτευσης, Γιάννης Καλλιάνος.
Μέσω δηλώσεων του στο «Πρακτορείο 104,9 FM», ο κ. Καλλιάνος τόνισε πως το μόνο που βρίσκει σύμφωνα τα δύο κόμματα είναι η απλή αναλογική, ενώ διαμήνυσε πως μέχρι και τις επόμενες εκλογές η Ένωση Κεντρώων δεν πρόκειται να συνεργαστούμε με κανέναν.
«Μετεκλογικά είτε είναι πρώτος ο κ. Τσίπρας, είτε είναι πρώτος ο κ. Μητσοτάκης, εμείς θα θέσουμε συγκεκριμένους όρους», συμπλήρωσε.
Επίσης, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας με ΠΟΤΑΜΙ, ΔΗΜΑΡ και ΠΑΣΟΚ:
«Σε καμία περίπτωση δεν θα συμπορευτούμε με τους ανθρώπους, οι οποίοι είναι οι παλιοί πολιτευτές, οι παλιοί βουλευτές, οι παλιοί αρχηγοί κομμάτων ενός συστήματος που έφτασε τη χώρα έως εδώ».
Στη συνέχεια, δήλωσε πως το κόμμα του διαφωνεί πλήρως στην οικονομική προσέγγιση όλων των θεμάτων με τον κ. Τσίπρα, επισημαίνοντας την ανάγκη για ένα «διαφορετικό μείγμα μεταρρυθμίσεων».
Σχετικά με το επίκαιρο θέμα για την ιδιωτικοποίηση του Ελληνικού, δήλωσε:
«Με ερασιτεχνισμούς και κινήσεις στο πόδι, ούτε επενδυτές θα προσελκύσεις ούτε θα φέρεις και συγκεκριμένο τίμημα.
Η συγκεκριμένη επένδυση και με λίγα χρήματα δόθηκε αλλά και να δούμε αν θα επιτευχθεί η όλη συμφωνία, γιατί συνέχεια η κυβέρνηση φέρνει προβλήματα για τα συγκεκριμένα θέματα.
Δεν θα μου κάνει εντύπωση, αν η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προβληματίσει και τους Κινέζους της COSCO βρίσκοντας και άλλο αρχαιολογικό χώρο προς τον Πειραιά».
Όπως ανάφερε, η πρόταση της Ένωσης Κεντρώων είναι η ενοικίασης της έκτασης για 30-35 χρόνια και με το 12% του τζίρου να πηγαίνει στο ελληνικό κράτος.
«Είμαστε υπέρ των επενδύσεων αλλά κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες και όχι να ξεπουλήσουμε την πατρίδα μας», κατέληξε.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης