Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το ΚΚΕ όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά λέει αλήθειες – Αδιέξοδη η στρατηγική Λαφαζάνη

Κουτσούμπας (ΚΚΕ): Το ΚΚΕ όχι μόνο επιβεβαιώνεται, αλλά λέει αλήθειες – Αδιέξοδη η στρατηγική Λαφαζάνη
Ο Λαφαζάνης κάνει εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, ψεύτικων προσδοκιών υπογράμμισε ο κ.Κουτσούμπας
Κάλεσμα στους ψηφοφόρους να εμπιστευτούν το ΚΚΕ, το οποίο, όπως είπε, όχι μόνο επιβεβαιώνεται από τις εξελίξεις αλλά και λέει την αλήθεια στον ελληνικό λαό απηύθυνε ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δ. Κουτσούμπας.
«Είναι ανοιχτές οι πόρτες για το ΚΚΕ.
Το ΚΚΕ έχει μεγάλη καρδιά, έχει μια ανοιχτή αγκαλιά, ήδη έχουμε κάνει καλέσματα και καλούμε και τώρα τις τελευταίες ημέρες πριν από την κάλπη, όσοι ψήφισαν παλιότερα το ΚΚΕ, όσοι ήταν στο ΚΚΕ και για διάφορους λόγους επέλεξαν άλλες πολιτικές λύσεις, πιστεύοντας ότι μπορεί να δώσουν κάτι ή να γίνει κάτι καλύτερο σε εκείνες τις φάσεις της ζωής τους, νομίζουμε ότι σήμερα τα έχουν δοκιμάσει όλα, έχουν αρκετή πείρα», τόνισε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Κουτσούμπας.
«Ο ελληνικός λαός συνολικότερα έχει μια μεγάλη πείρα αποκτήσει από κάθε είδους κυβερνήσεις και μονοκομματικές και συνεργασίας και κεντροαριστερές και δεξιές και αριστερές τελευταία και μπορεί να εμπιστευτεί, εφόσον καταλαβαίνει ότι και το ΚΚΕ όχι μόνο επιβεβαιώνεται αλλά λέει αλήθειες.
Έχει μία πρόταση που οδηγεί σε πραγματική διέξοδο από την κρίση σε όφελος του λαού.
Έστω με δυσκολίες, έστω κι αν όλοι δεν συμφωνούν σε όλα μαζί ή σε όλες τις προτάσεις, αυτά μπορούμε να τα συζητήσουμε.
Μπορούμε να συναντηθούμε μέσα στους αγώνες με βάση τα καθημερινά προβλήματα» είπε ο κ.Κουτσούμπας.
Στο ερώτημα γιατί οι πολίτες να ψηφίσουν το ΚΚΕ και όχι τη Λαϊκή Ενότητα ο κ. Κουτσούμπας απάντησε ότι «δεν αρκούν κάποια κοινά συνθήματα ή κάποια κοινά αιτήματα κυρίως όταν αυτά προβάλλονται στην προεκλογική περίοδο».
«Γιατί κρύβουν τεράστιες διαφορές ουσίας στις πολιτικές προτάσεις.
Η βασική μας διαφορά είναι ότι η πολιτική τους πρόταση, η στρατηγική του κ. Λαφαζάνη, αυτού του κόμματος, είναι αδιέξοδη.
Όχι απλά αντιφατική, είναι η ίδια γραμμή που ακολούθησε ο ΣΥΡΙΖΑ υπό τον κ. Τσίπρα και τον κ. Λαφαζάνη, τότε αυτό το 7μηνο και αποδεικνύεται ότι δεν φτάνει απλά να είσαι αντιμνημονιακός αν είσαι εντός των τειχών αυτού του Καπιταλιστικού δρόμου, αυτών των συμμαχιών της χώρας, όπως είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση, που εμείς τις ονομάζουμε λυκοσυμμαχίες» είπε ο γ.γ. του ΚΚΕ.
«Αν διαπραγματεύεσαι για ένα χρέος που δεν δημιούργησε ο λαός κι αυτό το λέει ο κ. Λαφαζάνης.
Το χρέος και με δραχμή και με εθνικό νόμισμα θα εξακολουθεί να υπάρχει και θα εξακολουθεί να το φορτώνεται ο ελληνικός λαός.
Αυτή η διαπραγμάτευση είναι που οδηγεί εντός των τειχών σε νέα μνημόνια, σε νέα σκληρά μέτρα.
Κι αυτή είναι η βασική γραμμή της Λαϊκής Ενότητας και όχι αυτά που εμφανίζονται με πυροτεχνήματα ως προεκλογικά συνθήματα.
Τα ζήσαμε και με τον ΣΥΡΙΖΑ που έγινε κυβέρνηση.
Θέλει να συνεχίσει ο κ. Λαφαζάνης το εμπόριο ψεύτικων ελπίδων, ψεύτικων προσδοκιών.
Τους λέμε, τον κόσμο που ακολουθεί, που είναι αριστερός, ειλικρινείς άνθρωποι, αγνοί, τίμιοι αγωνιστές να πάψουν να τρέφουν αυταπάτες γύρω από μία πολιτική πρόταση που ένα μέρος της είδαν ότι οδηγεί σε πολύ τραγικά αδιέξοδα» υποστήριξε ο κ. Κουτσούμπας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης